Utánpótlás foci

Az U9-ben és az U11-ben is 12 csapat mérte össze tudását

hírösép,kupa,26,u9,u11 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Kiváló körülmények és pazar időjárás várta vasárnap a csapatokat a Műkertvárosi Sportcentrumban.
Az U9-esek műfüvön, az U11-esek füvön, 2 pályán játszották mérkőzéseiket, ahol már az első pillanattól éles küzdelmeket láttunk, hiszen a csoportban elfoglalt helyezések döntöttek arról, ki játszhatja a később a döntőt, illetve ki ,melyik helyezésért játszhat a másik csoport azonos helyen végzőjével.
Hazai csapataink szerepléséről edzőinket kérdeztük:

U9

Maczelka Gábor edző

,,Az SC HÍRÖS-ÉP Kupát 26. alkalommal tartottuk meg a 2022.09.04-05-ei hétvégén. Tapasztalatszerzés céljából nagyon jó alkalom volt ez a hazai rendezésű torna. Voltak olyan játékosaim, akik fociztak az egy évvel nagyobb korcsoportban is, így mindkét napon lehetőségük volt megmutatni tudásukat.

A csoportmeccsek során voltak könnyebb és nehezebb meccseink is, a kötelezőnek mondható meccseket hoztuk is. A Szekszárd és a Mészöly Focisuli elleni mérkőzésekben több volt, voltak jó lehetőségeink, amiket kihasználva győzelemmel is lejöhettünk volna a pályáról. A 6 csapatos csoportból végül a 3. helyen zártunk, így a keresztbejátszás következtében a másik csoportból a Honvéd csapatával játszottunk az 5. helyért. Végletekig izgalmas mérkőzésen még az utolsó pillanatban is ki tudtunk volna egyenlíteni, sajnos kimaradt a helyzet.

Összességében elégedett vagyok a gyerekekkel, összjátékban egyre többet vesszük észre a társakat, ami nagyon jó. Védekezésben masszívak vagyunk, néha kapkodósan akarjuk megszerezni a labdát és könnyen kicseleznek bennünket. Türelmet kell tanulnunk játék közben, nem szabad görcsösen minden labdára „rámenni”. Többet kell gondolkodnunk játék közben, okosabban focizni."

A csapat tagjai: Csehó Botond, Katona Zalán, László Mátyás, Lévai Áron, Pál Ádám, Szula László, Oláh Kolen, Varga Márton Norman, Varga Zsolt Ezel

Végeredmény - U9

1. MTK
2. III. Kerületi TVE
3. FTC
4. Mészöly Focisuli SE
5. Budapest Honvéd
6. SC Hírös-ÉP
7. Pécsi MFC
8. Szekszárdi UFC
9. Méhecskék SE
10. Tiszaalpári SE
11. Okos-Foci Műhely SE
12. Félegyházi TSI
 
Részletes eredmények:
 
Legjobb hazai játékos - Pál Ádám
Legjobb kapus - Magyar Miklós (MTK Budapest FC)
Gólkirály - Ezeugwu-Borván Zeus Ikemefuna (FTC)
Legjobb játékos - Szőke Patrik (III. Kerületi TVE)
 

U11

Nagy Szabolcs edző

,,U11-es csapatunk a Szekszárdi UFC, Szentesi Kinizsi, Félegyházi TSI, Mészöly Focisuli, Jászfényszaru VSE csapataival került egy csoportba. Első két mérkőzésen rúgott gól nélkül kaptunk ki mind a Félegyházi TSI, mind a Szekszárdi UFC ellen.

Kijavítottuk a hibáinkat, változtattunk a felálláson és a kezdeti megilletődöttségünket egyre jobb és eredményes játék váltotta fel. Először a Jászfényszaru, majd a Szentes és utolsó csoportmeccsen a Mészöly Focisuli csapatát is kapott gól nélkül tudtuk legyőzni, minek következtében hatalmas öröm szabadult fel a srácokból, jó volt látni, ahogy küzdenek és hisznek magukban.

Kis balszerencsével lecsúsztunk a csoport második helyéről, így a helyosztó mérkőzésen az ötödik helyért a Békéscsaba csapata ellen kellett játszanunk, amit elveszítettünk, így 6. helyen zártuk a tornát." 

Végeredmények - U11

1. Pécsi MFC
2. Szekszárdi UFC
3. Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia
4. Szentesi Kinizsi
5. Békéscsaba 1912 Előre
6. SC Hírös-ÉP
7. Paksi FC
8. Félegyházi TSI
9. Okos-Foci Műhely
10. Mészöly Focisuli SE
11. SZEOL
12. Jászfényszaru VSE
 
Részletes eredmények:
 
Legjobb hazai játékos - Farkas Artúr
Legjobb kapus - Rengel Barnabás (Bene Ferenc LA)
Gólkirály - Bátori Barna (Pécsi MFC)
Legjobb játékos - Manhalt Márton (Szekszárdi UFC)
 

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak