Utánpótlás foci

Október 23-án a ,,Tisztelet a bátraknak" elnevezésű utánpótlás tornán vettünk részt

U7,TAB,Jászfényszaru,Gréczi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Október 23-án Jászfényszarun a “Tisztelet a bátraknak” nevű rendkívül színvonalas tornán vettünk részt U7-es csapatunkkal, ahol az 5. helyet sikerült megszereznünk.

Gréczi Gábor edző

,,Az 5 csapatos, kimondottan erős csoportban a harmadik helyet sikerült megszereznünk. A későbbi döntős DVSC ellen egy nagyon szoros mérkőzésen, végig fej-fej mellett haladva sajnos vereséget szenvedtünk, ami apróságokon múlott, majd a fizikailag jóval érettebb Jászfényszaru ellen jött a már-már szokásosnak mondható rövidzárlat, ami ebben a korosztályban még teljesen természetes, ám ezeket el kell kezdenünk redukálni. A többi mérkőzésünkön végig nagy fölényben, élvezettel játszottunk és sikerült is nyernünk. Nagy dicséret illeti a fiúkat, hiszen most is az ország legjobb csapataival vették fel a versenyt és egyáltalán nem láttam számottevő különbséget. Szeretnénk minél több ilyen tornára eljutni, hogy a fejlődésben minimum ezen a szintet maradjunk, akár a korosztályos riválisainkat megelőzzük. A tornán örülhettünk egy különdíjasnak is, Pintér László gólkirályi címet szerzett, de dicséret illeti az egész csapatot, mert ehhez egytől egyig mindenki kellett."
 

A csapat tagjai: Balogh Zalán, Baranyi Áron, Elek Bence, Lévai Zalán, László Ádám, Pintér László

Eredmények
https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1665667622&fbclid=IwAR03zrgrl0zsEjnu4L1q24OtAcIqTjWbo5P9VF4uGAabzcxbKo893EKuDLg

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak