Utánpótlás foci

8 csapattal zajlott le a legkisebbek első tornája

télikupa,tóth,gréczi,u6 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

2023.02.12-én, a Kecskeméti Református Gimnáziumban első tornájukon vehettek részt a legkissebb U6-os korcsoportú gyerekek. 8 csapat vett részt a tornán, melyből hármat mi, kettőt pedig a LUA Baja egyesülete adott. Ezen kívül elfogadta meghívásunkat a KTE LA, a Szentesi Kinizsi és a Kiskunhalasi Szilády is. Vasárnap 10 órakor vette kezdetét a torna, ahol két négyes csoportot alakítottunk ki. Két pályán zajlott egyszerre a játék így gyorsan pörögtek a gólok és az események.

A csoportmérkőzések után kialakult az "alsó" és "felsőház" 4 csapatos mezőnye ahol keresztbejátékkal döntötték el ki játszhat az előkelőbb helyezésekért. A döntőt végül a HÍRÖS-ÉP sárga csapata vívhatta a Kecskeméti Labdarúgó Akadémiával. A lilák komoly előnyre tettek szert a mérkőzés elején, amit a hazai csapat fokozatosan igyekezett ledolgozni. A mérkőzés végére majdnem teljesen eltűnt a különbség, de idő már nem maradt fentebb zárkózni, így 8-6 arányban az Akadémia lett a győztes.

????1. Helyezett: KTE Labdarúgó Akadémia
????2. Helyezett: : SC HÍRÖS-ÉP (sárga)
????3. Helyezett: SC HÍRÖS-ÉP (kék tarka)
 
További eredmények
 
A döntők után azonnal következett az ünnepélyes eredményhirdetés, ahol a szervezők minden játékost éremmel jutalmaztak a napi teljesítményük és részvételük miatt. A 8 csapat legjobbjaiból pedig kialakult a XXV. SC HÍRÖS-ÉP Téli Kupa "ALL STAR csapata", akik a következők lettek:
 
⭐️ Nánássy Kristóf - Szentesi Kinizsi
⭐️ Nyúl Zsigmond - Kiskunhalasi Szilády RFC
⭐️ Gergely Stefán - SC HÍRÖS-ÉP
⭐️ Peták Gábor - LUA Baja
⭐️ Haz Bendegúz - LUA Baja
⭐️ Kiss Léda - SC HÍRÖS-ÉP
⭐️ Elek Bence - SC HÍRÖS-ÉP
⭐️ Gyöngyösi Péter - KTE Labdarúgó Akadémia
 
Csapatainkat Tóth Csaba és Gréczi Gábor vezette, előbbi értékelte a fiúk teljesítményét:
 
,,Nagy örömömre 3 csapattal tudtunk indulni a vasárnapi a XXV. SC HÍRÖS-ÉP Téli kupán, ami jól mutatja mennyien szeretnek az Egyesületnél focizni. Ez volt a gyerekek első hivatalos tornája, ami szerintem mindenki számára hatalmas élmény volt, itt természetesen a szülőkre is gondolok. Nagyon jó, színvonalas, izgalmas mérkőzéseket játszottunk, ahol az eredmény teljesen másodlagos volt. Ennek ellenére sikerült a 2-3. helyen végezni, és a harmadik csapatunk is kiválóan teljesített. A legfontosabb a gyerekek fejlődése és a játék szeretete, ehhez igyekszünk mindent biztosítani. Nagyszerű torna volt egy örök élmény, már várjuk a következőt!"
 

Csapatok tagjai: Elek Bence, Marosvölgyi Attila, Balázs Zente, Németh Balázs, Kiss Léda, Janó Benett, Hornok Zalán, Gergely Stefán, Tóth Bence, Pintér Benedek

Köszönjük mindenkinek a részvételt!
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak