Utánpótlás foci

Megfiatalodott csapatunk még csiszolódóban

hirosep,ronkó,U19 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Csaptunk 5 forduló elteltével a 9. helyen áll a tabellán. Mérlegük: 1 győzelem, 1 döntetlen, 3 vereség, 24 lőtt és 21 kapott gól mellett. Ronkó Zsoltot kértük, hogy mondja el véleményét a rajtról.

,,Fiatalabb kerettel vágtunk neki a bajnokságnak.Az első 5 fordulót tekintve, ez meg is látszik az eredményeinken. Az idősebbek közül több játékos is két mérkőzést is játszik hétvégente, így nyilván Ők sem tudnak úgy teljesíteni, ahogy ez elvárható lenne. 14-15-16 és17 éves játékosok is találhatók a keretben. Nyílván nem könnyű felvenni a küzdelmet a nagyobbak ellen, de a cél, hogy a jövőre nézve, minél több meccsrutinnal rendelkezzenek. Most jóval több hibával játszunk a mérkőzéseken, mint - érzésem szerint - kéne.
Szerencsére jó dolgok is visszaköszönnek, de még mindig van hova fejlődnünk.
Előző szezonban is sikerült csapatként remek eredményeket elérnünk és most ide kell mihamarabb visszatalálnunk! Örülök, hogy több új játékos is egyre jobb teljesítményt nyújt, ami remélem az eredményekben is előbb-utóbb látszani fog. Az első félidőben rendre sikerült jól és eredményesen játszani, de a második etapban, és mintha hátradőlve véget érne számunkra a mérkőzés, elfelejtünk játszani. Szóval rengeteg munka vár ránk és ,ha ezt becsülettel elvégezzük, akkor elindunk felfelé! Én bízom a fiúkban, mivel tudom, hogy mire képesek. Jelenleg csak a töredékét látom vissza, de ha ezt nagyobb százalékban hozzák ki magukból, akkor az eredmények sem fognak elmaradni!"
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak