Utánpótlás foci

Továbbra is veretlen tavasszal ifi csapatunk!

hirosep,ronkó,ifi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Ronkó Zsolt edző

,,Szombaton Tiszaalpáron léptünk pályára. Ősszel egy megnyert mérkőzést sikerül elvesztenünk, és szerettünk volna törleszteni. Két azonos képességű csapat csapott össze. Az első félidő izgalmas, hajtós, helyzetekkel tarkított játékot hozott. A félidő derekán Kecskés ellen szabálytalankodtak a 16-on belül, a büntetőt a sértett lőtte a kapuba, így előnnyel vonultunk az öltözőbe. A második játékrészben nem változott az iram. A hazaiak a semmiből egyenlítettek, ráadásul maga a gólszerző lepődött meg a legjobban... saját térfelén egy mentést követően előrevágta és a szél segítségével került a kapunkba a játékszer. Örömteli volt, hogy a bekapott góltól nem estünk össze, hanem tovább támadtunk és alakítottuk ki a helyzeteket. Ez góllá is érett... a csereként pályára lépő Nagy Dániel lépett ki a védők között, és a kifutó kapus mellett a hosszú sarokba gurított. A hazaiak egy lapra feltéve támadott az egyenlítésért. Sajnos figyelmetlenségünket góllal büntette ellenfelünk.
Érzésem szerint inkább vesztettünk 2 pontot, mint szereztünk 1-et. 2:1-es vezetésünknél több olyan lehetőségünk is volt, amivel lezárhattuk volna a találkozót! A végjátékra sokkal jobban kell koncentrálnunk, mert nem ez az első találkozó, amim kicsúszik a kezünkből a győzelem, de nem bánkódunk, mert előre nézünk és készülünk a következő mérkőzésre!"
 

U19 Észak, 18. forduló
2021.05.02. 10:00 óra
Tiszaalpár Sporttelep

Tiszaalpári SE - SC HÍRÖS-ÉP 2-2

Csapat tagjai: Pusztai G., Kocsis B. (Szél M.), Pilter Z., Kecskés M., Zsíros J. (Mészáros Á.), Kovács B. (Nagy D.), Takács D., Kissebestyén K., Farkas B., Vinczellér S., Gláz T.

Cserék: Hüttner Sz., Nagy D., Mészáros Á., Szél M.

Gólszerző: Kecskés 11-esből, Nagy D.

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak