Utánpótlás foci

A KTE LA győzelmével ért véget a XXV. SC HÍRÖS-ÉP Téli Kupa

izsák,téli kupa,u11 SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap ismét az Izsáki Sportcsarnokban pattogott egész nap a labda, hiszen Egyesületünk a 25. alkalommal rendezte meg szokásos téli teremtornáját.
Ezúttal hét egyesület tíz csapata mérte össze tudását, hiszen három klub is két csapattal képviseltette magát. Külön öröm, hogy mind a négy kecskeméti egyesület részt vett a tornán (SC HÍRÖS-ÉP, KTE LA, KLC, UFC), emellett Nyárlőrinc, Szolnok ésKiskunfélegyháza városából érkeztek a többiek.

Az már az elején érzékelhető volt, hogy a régió Tehetségközpontjaként műküdő KTE Labdarúgó Akadaméia csapatai komoly játékerőt képviselnek és esélyesek lehetnek a végső győzelemre is. Emellett végig nagy küzdelmet hozó mérkőzéseket láthattunk, ahol senki sem mehetett biztosra a másik ellen. A csoportban elfoglalt helyek fontos tényezők voltak, hiszen ezek alapján, rájátszás nélkül következtek a helyosztó mérkőzések. 

Érdekesség, hogy több helyosztón is "házi döntők" alakultak ki, hiszen a KLC, a HÍRÖS-ÉP, és a KTE LA csapatai is egymással mérkőztek meg. Ez jól mutatja azt is, hogy az edzők igyekeztek közel azonos erősségű csapatokat alakítani korosztályukból.

Több meccsen is végül büntetők döntöttek, de a döntő már viszonylag simára sikerült, hiszen a KTE lila csapata 5-1-re múlta felül a fehér csapatot, akik a végére kicsit elfáradtak.

A torna teljes eredménysora itt látható:

https://www.meinturnierplan.de/showit.php?id=1673857340&fbclid=IwAR03-poo36MX2ukpqE9R7xKcwrldLmediqmhKpMDBYBxonhIYDdTesegtmQ

Kertész Zoltán Elnökünk távollétében, a tornát Tóth Csaba, Egyesületünk Technikai Vezetője zárta. Az ünnepélyes eredményhirdetésen, a szokásokhoz híven kiosztásra kerültek a szervezők által legjobb teljesítményt nyújtó játékosok különdíjai.

A XXV. SC HÍRÖS-ÉP Téli Kupa kiemeltjei

Legjobb hazai játékos: Antal Marcell????
Legjobb játékos: Bertus Lóránt (KTE LA "lila")????
Gólkirály: Némedi Bátor (KTE LA "lila))⚽️
Legjobb kapus: Scheiner Zsombor (KTE LA "fehér")????
 
 
Marozsi Gábor, a haza csapat edzője így értékelte a látottakat:
,,A nagyobb létszámnak köszönhetően két csapattal tudtunk indulni a saját tornánkon, viszont egyéb okok miatt többen lemondták a kupa előtt 1-2 nappal, így minőségben és mennyiségben is megfogyatkozva vettünk részt. Mindkét alakulatnak nehezebben indult a nap, de ahogy mentünk bele a mérkőzésekbe, úgy javult fel a játékunk labdakihozataloknál és a kapu előtt is. Nagyon büszke vagyok a résztvevő játékosokra, küzdöttek végig az elsőtől az utolsó mérkőzésig, dicséret illet Mindenkit!"
 
A hazai csapat tagjai: Buborék Patrik, Szomjú Santiago, Máriás Barnabás, Máriás Levente, Técsi Balázs, Antal Marcell, Túri Zsolt, Pintér Róbert, Meleg András, Katona András, Mészáros Attila, Schvéder Miklós, Kaldenecker Áron
 
Köszönjük minden résztvevőnek, hogy eljött és emelte a torna színvonalát!
Jövőre találkozunk!
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak