Utánpótlás foci

Tedd szebbé környezeted

Koós Károly:
A tavalyi év folyamán nagyszabású beruházás részesei lehettünk. Új irodával, öltözővel, közösségi helyiséggel bővült Egyesületünk bázisa, a Műkertvárosban.
Akkor úgy gondoltuk, kérünk egy kis szülői segítséget a konténerek rendbetételéhez. Ez jó kezdeményezésnek bizonyult, így a tavasz kezdetével most is felhívást intéztünk feléjük. A mostani megmozdulásunk a „Tedd szebbé környezeted” jeligét kapta.
Mostanra fontossá vált az iroda és a klubhelyiség cseréje. Miután használatba vettük a létesítményt jöttünk csak rá arra, hogy a szülők és az oda látogatók hol szeretnek beszélgetni, edzéseket nézni. Így nem csak szépítettünk, de bútorokat, eszközöket is pakoltunk.
A felhívásunkra szép számmal érkezett segítség. A 2006-s korosztályból a Ruzsa, a Hajnal és a Makádi család, a 2007-s korosztályból a Czumbil és a Fleig család, a 2008-s korosztályból a Hajnal és a Nagy család, míg a 2009-s korosztályból a Kis család szorgoskodott. Amíg a felnőttek jó hangulat mellett tüsténkedtek, a gyerekek örömmel rúgták a szabadban a labdát.
Reméljük, hogy ezzel a délelőttünkkel hagyományt teremthetünk, mert úgy vélem, közös érdekünk az, hogy a gyerekeink igényes, tiszta környezetben éljenek, sportoljanak. Szeretnénk, ha a családok valóban felfedeznék maguknak és szívesen igénybe vennék a klubhelyiségeket, kibővítve a sütögető, kiülő résszel.
Egyesületünk szeretné megköszönni az önzetlen szülői segítséget, amellyel hozzájárultak a mindennapjaink megkönnyítéséhez.

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak