Utánpótlás foci

Sűrű programon vannak túl az U7-esek

kerteszzoltan

Keresztes Zoltán beszámolója:

„Sűrű héten van túl az egyesület U7 korosztálya. A szokásos edzéseken kívül bőven jutott program a hétvégére is. Szombaton családi napot tartottunk a Kubránszky János Szőlőiskolájában. A névadó családnak mindkét gyermeke az egyesületben focizik és felajánlották a helyszínt. Amíg a srácok játszottak (foci, kosárlabda, csocsó, kerékpár, darts) addig a szülők megismerkedhettek a szőlészet munkásságával elméletben és akár a végtermékeket is volt lehetőség megkóstolni. Közben fogyaszthattunk a szülők által készített sós és édes finomságokból. Ebédre pedig néhány óriás pizzával kellett megbirkózni a társaságnak, amit sikerült is abszolválni. Mindenkinek kellemesen telt a nap, amely kiváló előkészítése volt a vasárnapnak.

A hét utolsó napján az elmaradt Bozsik fesztivált pótoltuk a Széktói stadionban valamint a RAFC meghívásának eleget téve a Műkertvárosi Sportcentrumban is játszottak a fiúk. Mindezt a gyereknapon vállalták a szülők és a gyerekek.

A gyermeknapi focin kettő csapattal indultunk, így aki csak ráért játéklehetőséghez jutott a mai napon, sőt az U6 korosztályból is pályára léphettek néhányan a nagyobbak között. Az időjárás végre nyárias lett, így tűző napon fociztak a fiúk. Ez meg is látszott az utolsó meccseken már csaknem mindenki fáradt volt. A játékosok nagyon ügyesek voltak, sokan megcsillogtatták tudásukat a pályán. Végezetül a hatodik és az első helyet sikerült megszereznünk. A szervezők jóvoltából minden gyermek aranyéremmel, csokoládéval és egyesületi kitűzővel távozhatott a torna lezárása után. Reméljük, hogy máskor is kapunk erre az eseményre meghívást!
Hétfőtől újra az edzéseké lesz a főszerep, hiszen hajrájába fordul a szezon, csaknem egy hónap múlva nyári szünetre vonulnak a csapat tagjai és kezdődnek a táborok. Sokan készülnek a csapatból a tanulásra is, hiszen ősszel kezdik az iskolát és ez plusz energiát kíván a gyermekektől és a szülőktől is. Nekik ezúton is kívánok sok sikert a suliban!”

A csapat tagjai: Bakó Dorián, Bertus Lóránt, Dunai Dominik, Kovrig Martin, Kubránszky Attila, László Dávid, Marte Miron, Molnár Bence, Varga Csanád, Schvéder Miklós Péter Edzők: Keresztes Zoltán, Kovács Bálint

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak