Utánpótlás foci

Sikerült az U14-eseknek a hibákat kijavítani

2008,2007,2006,nagy,pelikan

Pelikán István beszámolója:

„Az U14s csapatunk Szabadszállásra látogatott szombaton. A gyerekek nagyon jó kedvvel érkeztek a mérkőzésre, a buszon egy jót beszélgetve nagyon jó hangulatban kezdhettük a bemelegítést a kis létszámunk ellenére. A felkészülés során fontos volt, hogy az elmúlt fordulóban vétett hibákat, próbáljuk kiküszöbölni. Ezeket az edzéseken is gyakoroltuk. A játékban a pontosság, ebben kellett a legnagyobbat fejlődni. Így már a bemelegítés során is erre nagy hangsúlyt fektetünk. Ez meg is látszódott a mérkőzésen a játékunkon, mert nagyszerű támadásokat építettünk. Nagyon sokszor az ellenfél mögé be tudtunk törni. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki az egész mérkőzés során. Amelyekből sokat sikerült is gólra váltani. Főleg a mérkőzés utolsó szakaszában. Így közönség szórakoztató, szép játékkal nagyon magabiztos győzelmet arattunk.

Gratulálunk a csapat minden tagjának a szép játékhoz! Keresztes Zoltán játékosunk sérülést szenvedett, ezúton kívánunk neki mihamarabbi felépülést Reméljük nem kell sokáig nélkülöznünk.”

Szabadszállási SE – SC Hírös-ÉP 1:7
Gólszerzők: Raskó Zsigmond, Egyed Márton, Feyér Csanád, Lauter Balázs, Asztalos Dániel (2), Köblös Máté
A csapat játékosai: Hajnal Viktor, Sebestyén Barnabás, Köblös Máté, Asztalos Dániel, Egyed Márton, Feyér Csanád, Raskó Zsigmond, Balasi Levente, Keresztes Zoltán, Lauter Balázs
Felkészítő edző: Pelikán István
Kapusedző: Nagy Zsolt

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak