Utánpótlás foci

Jó mérkőzések, remek hangulat, vidám gyerekek

hajersandor,hirosep,messzi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Szombaton reggel 8 órakor már pattogott a labda a Messzi István Sportcsarnokban, hiszen aznapra két tornát is szervezett Egyesületünk. Előbb a 2013-as születésű játékosok vettek részt az I. Hájer Sándor Emléktornán, majd átvették a helyüket a nagyobbak (2011-esek) és ők szerepeltek a 24. SC HÍRÖS-ÉP Téli Kupán. Ez alkalommal a csapatainkat felkészítő edzőinket kérdeztük, mi a véleményük a mutatott játékunkról és teljesítményünkről, illetve hogyan élték meg a tornákat.

U9 - I. Hájer Sándor Emléktorna

Maczelka Gábor edző

,,2022.01.22-én az I. Hájer Sándor emléktornán vettünk részt, mely tornát egyesületünk szervezett a 2013-as születésű korosztályoknak Hájer Sándor kollegánk, barátunk tiszteletére.
A csoportmérkőzések után rögtön a helyosztók következtek, így aki jó helyekért akart játszani nem nagyon hibázhatott a csoportmérkőzések alkalmával.
 
E szerint is kezdtük a napot, a Ballószög egyesülete (akik a 2015-ös születésű csapatukkal tudtak eljönni a rendezvényre) ellen arattunk 11 gólos győzelmet. Következő mérkőzésen a Jászfényszaru egyesületével játszottunk ki-ki meccset. A csapatunk erősségét mutatta, hogy 3-1-re vezetett a mérkőzés közepén az ellenfelünk, de a végére sikerült egalizálni. A budapesti SZAC egyesülete ellen játszottunk legközelebb, ahol nagyon sok helyzetet alakítottunk ki. Sajnos kapus védések, blokkolások, kapufák következtek sorra, a mérkőzés utolsó másodpercében pedig kontrából sikerült ellenfelünknek betalálnia, így 2-1-es sikerrel végződött a mérkőzés a pestiek számára. Utolsó csoportmérkőzésünk a csoportelső Békéscsaba ellen következett. Ki-ki mérkőzést játszottunk ellenfelünkkel. Kapusunk, Katona Zalán bravúrokkal hárította a legtöbb lövést. Támadásainkat nem tudtuk gólra váltani ezen a mérkőzésen, de küzdeni akarásból ismét jelesre vizsgáztak a gyerekek.
A csoportmeccsek után a 7. helyért játszhattunk a Szekszárd ellen, ahol 5-1-re tudtunk győzedelmeskedni.
 
Összességében elégedett vagyok a csapat teljesítményével. Hoztuk azt a formát, amit gondoltunk a mai napon megvalósítani játékban. Hozzá kell tennem, hogy a csapatunk jó része egy évvel fiatalabb, 2014-es születésű gyerekekből állt.
Vannak azért hiányérzeteim is, gyakorolnunk kell még a labda nélküli mozgásokat, labdakihozatalokat, illetve a kapu előtt biztosabbnak kell lennünk a jövőben."
 

A csapat tagjai: Csehó Botond, Garaczi Bence, Katona Zalán, Kósa Zalán, László Mátyás, Lévai Áron, Máriás Levente, Pál Ádám, Verebes Álmos
Legjobb hazai játékos: Katona Zalán
Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Nagy Szabolcs
Kapusedző: Kormos Dávid

SC Hírös-Ép – Ballószög 11-0
SC Hírös-Ép – Jászfényszaru 3-3
SC Hírös-Ép – SZAC 1-2
SC Hírös-Ép – Békéscsaba 0-1
SC Hírös-Ép – Szekszárd 5-1

Végeredmény

1. Kecskeméti LC
2. Békécsaba LA
3. LUA Baja
4. 1908 SZAC Budapest
5. Grosics Akadémia
6. Jászfényszaru VSE
7. SC HÍRÖS-ÉP
8. Szekszárdi UFC
9. UFC Kecskemét
10. Ballószögi FK

U11 - XXIV. SC HÍRÖS-ÉP Téli Kupa

Kitl Zoltán edző

,,A vírus helyzet, minket sem kímélt, így nagy sajnálatomra nem tudott minden labdarúgónk tisztelegni Hájer Sanyi bácsi emléke előtt, de aki ott volt, maximálisan beletette minden tudását ebbe a napba. Az U11-es korosztály labdarúgói közül sokan búcsúztak tőlünk, hiszen egy szinttel feljebb lépve a Kecskeméti LC színeiben fogják folytatni a labdarúgást.
 
 Ezen a búcsútornán még egyszer utoljára összeállt a nagy csapat és büszkén jelenthetem ki, hogy ismét kiváló labdarúgókat és embereket sikerült nevelnünk a kecskeméti labdarúgásnak. Az első helyezett KLC elleni döntetlen nagy fegyverténynek számít. Egy utolsó percben bekapott gólnak a Szekszárd ellen és némi balszerencsének köszönhető, hogy nem csillog még szebben az érmünk.
 
A mai napon a gyerekek kihozták magukból a maximumot és legjobb tudásuk szerint teljesítettek. Nem volt elveszett labda, a futómennyiség, a küzdeni akarás és a motiváció említésre méltó. Nagyon szépen köszönjük, mindenkinek, aki részt vett a tornán, örülünk és büszkék vagyunk, hogy ilyen gyerekeket ismerhettünk meg és edzhettünk. A feljebb lépő játékosainknak sok sikert szeretnénk kívánni és reméljük, hogy látjuk még őket nagy pályán is focizni, bárhová is sodorja őket az élet."

SC Hírös-Ép - KLC 1-1
SC Hírös-Ép – Szekszárdi UFC 1-2
SC Hírös-Ép - Csólyospálosi FSE 2-7
SC Hírös-Ép – Ballószögi FK 0-7
 

Végeredmény

1. KLC
2. Szekszárdi UFC
3. SC Hírös-ÉP
4. Ballószögi FK
5. Csólyospálosi FSE

A csapat tagjai: Német Kolos, Nagy Márk, Kovács Martin, Meleg András, Pintér Róbert, Máriás Barnabás
A torna legjobb játékosa: Német Kolos
A torna legjobb hazai játékosa: Kovács Martin
Felkészítő edzők: Ronkó Zsolt, Kitl Zoltán
Kapusedző: Kormos Dávid

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak