Utánpótlás foci

Rangos tornákkal alapozott a téli szezonra az 2009-s korosztály

2009,keresztes,koos

Koós Károly értékelése a Vasas-kupákról:
„A Vasas pályán kiváló körülmények között méretettük meg magunkat november végén. 16 csapat, négy pályán kezdte meg a küzdelmet. A továbbjutás a csoportból még összejött, viszont a négy közé jutásért a Gödöllő megálljt parancsolt nekünk. Ez egy picit kedvét szegte a csapatnak és végül a hetedik helyen végzett a legénység.
Az eredmény reális, főleg annak a tükrében, hogy többen most játszottak először és együtt. A lelkesedés meg volt, de a rutin még hiányzott. Ez a Gödöllő ellen jött ki a legjobban. Alapvetően ez meg is határozta a kupa kimenetelét. Elmondhatjuk, hogy a döntőbe jutott csapatokkal egy ágon voltunk és kellően megizzasztottuk őket. Most jobbak voltak nálunk, megérdemelték a sikert.”

A csapat: Vincze Levente, Csorba Olivér, Gömöri Ádám, Csordás Zoltán, Makai Bendegúz, Ónodi Nándor, Polyák Andor, Bak Levente, Balogh Martin

A Főnix-kupa beszámolója Koós Károlytól:
„December elején Székesfehérvárra látogattunk a Főnix kupára. A csoportot meglátva arra a következtetésre jutottam, hogy a továbbjutás is komoly fegyvertény lenne. A srácok szerencsére másképpen gondolták. Remek sorozatot produkálva a csoport második helyére értek oda. Olyan klubok ellen voltak sikereink, akiket eddig csak megközelíteni tudtunk, legyőzni még egyszer sem.
Ez az eredmény a legjobb négy közé repített bennünket. Ott a Kecskeméti LA srácai vártak ránk. Igazi küzdelem, vérbeli csata alakult ki a két csapat között. A KLA jobb volt nálunk, tudták mit szeretnének játszani és ezt ki is tették a pályára. Mi most nem álltunk a helyzet magaslatán, így maradt a harmadik hely megszerzésének a lehetősége.
A Csepel ellen az volt a kérdés, hogy melyik csapat az, aki felülkerekedik a csalódottságán. A mérkőzés választ adott. A fiúk megértették, hogy nem engedhetik ki a lehetőséget a kezükből és magabiztos győzelemmel bronzérem boldog tulajdonosai lettek.”

A csapat: Erdős Rómeó, Kis Csaba, Nagy Balázs, Kristófik Dániel, Gömöri Ádám, Csorba Olivér, Ónodi Nándor, Makai Bendegúz, Bak Levente

„Mind a kettő tornán elégedett voltam a gyerekek teljesítményével. A fehérvári torna mutatta meg, hogy mennyi lehetőség van még a srácokban és a fejlődésünk töretlen. Tetszett, hogy a kevesebb mérkőzéssel a lábukban érkezők is bátran vettek részt a játékban, a rutinosabb csapattársak közül pedig mindig volt, aki átlag fölé emelte a csapatot.”

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak