Utánpótlás foci

Örömfocit játszottak az U11-esek

2009,hajer,marozsi

A hétvégén edzőkollegám, Hájer Sanyi bácsi volt a gyerekekkel a Kölyökliga 3. fordulójában, ezért nem is szeretném helyette learatni a babérokat és az Ő szavait idézném a szereplésünkkel kapcsolatban:
„Ami papíron látszódott az élőben is beigazolódott, hogy két gyengébb ellenféllel találkoztunk vasárnap, ahol az volt a cél, hogy ne vegyük félvállról a meccset hanem, ha tudjuk, akkor növeljük a gólkülönbségünket és minél több góllal fejezzük be a napot.
Ez be is igazolódott, hiszen már a 10. másodpercben vezetést szereztünk és utána sem volt megállás. Egy nagyszerű örömfocit játszva dolgoztuk ki a szebbnél szebb akciókat. Öröm volt látni, ahogy futballoznak a fiúk és mindenki tudta a dolgát az adott posztján.”

Eredmények:
UTE 2-12 SC Hírös-Ép
SZAC Budapest 0-11 SC Hírös-Ép

Ezzel a fordulóval nem csak a felsőházba, hanem a dobogóra is bebiztosítottuk a helyünket, viszont az utolsó fordulóban két győzelem esetén a tabella felső fokáról mehetünk telelni és várjuk a tavaszt. A srácokat az eredményesség tudja motiválni úgy hiszem ez elég motiváció lesz ahhoz, hogy jó szereplést nyújtsunk az utolsó fordulóra is.

Gratulálok a csapatnak!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak