Utánpótlás foci

Mini Future Cup 2018 Kecskemét

SC Hírös-Ép

Idén augusztusban 10. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnívósabb U12-es utánpótlás labdarúgó tornája, a Future Cup Budapest.

A nemzetközi sporteseményen olyan klubok vesznek részt, a teljesség igénye nélkül, mint az FC Dunaszerdahely, Strum Graz (osztrák), FC Lugano (svájc), CFR Cluj, Bate Boriszov (fehérorosz), Galatasaray SK (török).

A torna kísérőrendezvénye az idén 1. alkalommal megrendezésre kerülő Mini Future Cup 2018 Kecskemét, melyen a rendszeresen Bajnokok Ligájában és Európa Ligában szereplő klubok utánpótlás csapatai is részt vesznek.

Úgy mint, a román bajnok CFR Cluj (Kolozsvár), az idén a sorozatban 13. bajnoki címére hajtó fehérorosz Bate Boriszov, valamint az előző szezonban 20. bajnoki címét begyűjtő török rekordbajnok Galatasaray SK korosztályos csapatai.

A kiemelkedő színvonaló utánpótlás labdarúgó tornára 2018. augusztus 23-án, csütörtökön a Műkertvárosi Sportcentrumban kerül sor, melynek házigazdája az SC Hírös-Ép Egyesület!

További információkért keresse fel az Egyesület (schirosep.hu, facebook.com/schirosep) és az Esemény (futurecup.hufacebook.com/Future-Cup-Budapest-163005530561441) online felületeit!

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak