Utánpótlás foci

Kecskeméti minitorna

U8,U9,U10,U11,keresztes,kitl,marozsi,maczelka,ronkó SC Hírös-Ép

Az augusztusi időszakra vonatkozóan az SC HÍRÖS-ÉP szeretett volna egy közös, jó hangulatú felkészülési tornát biztosítani a kecskeméti egyesületek számára. A meghívott csapatok között a helyi klubok voltak, az UFC, a KLC és a KLA, akiknek ezúton is szeretnénk megköszönni a részvételt és a mérkőzéseket.
Az U8-U11-ig, 4 korosztály számára is egy teljes délelőtt a foci jegyében telt. Sajnos a nyaralások miatt, nem tudott minden korosztály maximális létszámban megjelenni, de a folyamatos játékot így is sikerült biztosítani, minden egyes kilátogató gyermek számára. A nagy meleg ellenére is becsületesen helytállt minden futballista palánta és a labda volt a főszerepben.
 
Egyesületünk elnöke, Kertész Zoltán a barátságos mérkőzések után megvendégelte a klubok edzőit és vezetőit egy kiadós ebédre, ahol meg tudtuk beszélni a napi aktualitásokat, a legszebb gólokat, mérkőzéseket, megmozdulásokat. 
 
Az egész napot az egységesség, és a jó hangulat jellemezte, ennek tudatában szeretnénk jövőre is megrendezni ezt a kis felkészítő tornát, amelyet a gyerekek és a felnőttek is egyaránt élveztek!
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak