Utánpótlás foci

Kapott gól nélkül nyert tornát az U9

marozsi,hajer,kerpits

Marozsi Gábor összefoglalója:

„Május 1-jén a Maksi Autó Focika Kupán vettünk részt, melyen hatalmas sikerrel szerepelt a csapat. A hétvégi Dunamentin való gyengébb teljesítményünk után gyorsan rendet kellett tenni a fejekben, hiszen egy nívós tornán kellett a legjobb tudásunkat produkálni, amely úgy érzem sikerült is. A 16 csapatból álló tornán számtalan neves klub vett részt, mint például a Vasas, UTE, Honvéd, DVTK, Gödöllő, Mészöly Focisuli, MTK, Eger, Rubeola Csömör Futsal, és ezeket a csapatok megelőzve sikerült a legnagyobb trófeát hazahoznunk. 

Úgy érzem a csapat gyorsan túltette magát a hétvégén, hiszen az első perctől kezdve a felszabadultságot lehetett látni rajtuk és a szebbnél szebben kidolgozott akciók pontos befejezését. Mezőnyjátékosaink közül senki nem maradt gól nélkül, hiszen Mindenki legalább egyszer betalált és emellett a védekezésünk is egyben volt. Szokták mondani, hogy egy csapat felépítésénél a legfontosabb, hogy legyen egy jó kapusod, ebből nekünk kettő is van, hiszen a védelmünk szilárd volt, de nyilván egy tornát hibátlanul nem lehet végigjátszani és a kapusoknak is adódott dolguk, melyet hibátlanul megoldott és lehúzták ismét a rolót maguk előtt. Természetesen voltak kijavítandó momentumok a futballunkban, de ezeket majd az edzésen megoldjuk, viszont nagyon sok olyan támadást vittünk végig, amelyeket még az ellenfél edzői is megtapsoltak és külön gratuláltak hozzá a meccsek végén.

A döntő meccset külön kiemelném, hiszen kis pályán ritka a fejes gól, de nekünk sikerült azzal eldöntenünk a találkozót és emellett még 3-szor vittük 1v1, vagy 2v1 a kapusukra, de sajnos fejben már fáradtak voltunk a jó döntésekhez és így szorossá alakult a meccs, mivel a Diósgyőrnek is voltak veszélyes átlövései, de kapusaink bravúrosan kitornázták ezeket.

A csapategység nagyon fontos volt a mai nap, ami sokban hozzásegített minket a végső győzelemhez, mivel Mindenki ugyanannyit tett hozzá a naphoz, akár elől, akár hátul.

Gratulálok a Fiúknak, mérhetetlenül büszke vagyok rájuk.”

Eredmények:

Csoport:
SC Hírös-ép 5-0 III.Kerület
SC Hírös-ép 2-0 Rubeola Csömör Futsal
SC Hírös-ép 1-0 Vasas Kubala Akadémia

Negyeddöntő:
SC Hírös-ép 4-0- Gyöngyös

Elődöntő:
SC Hírös-ép 2-0 Eger

Döntő:
SC Hírös-ép 1-0 DVTK

A torna gólkirálya: Sinka Milán

A csapat tagjai: Horváth András, Tóth Bálint, Szenczy Zsolt, Sápi Kristóf, Tovaj Csanád, Csizmadia Máté, Ronkó Márk, Sinka Milán, Fricz Pál.

Edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor, Kerpits Ferenc (kapusedző)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak