Utánpótlás foci

Idén a 2011-es korosztály számára került megrendezésre a Bánhidi József Emléktorna

2011,maczelka,ronkó SC Hírös-Ép

Maczelka Gábor beszámolója a tornáról:
,,2019. december 30-án két csapattal indultunk a saját rendezésű IX. Bánhídi József Emléktornán.
Az egyik csapatunk az A csoport 2. Helyén végzett. Körbeverés következtében 3 csapat 6 ponttal végzett, így gólkülönbség döntötte el a csoportban levő helyeket. A döntőbe jutásért keresztbe játszás zajlott a másik csoport első helyezettjével, a kiskunhalasi Szilády RFC-vel. Rögtön kapott góllal indítottuk a meccset, majd sikerült egyenlíteni. Sokáig ez az eredmény volt, végül a következő kapott gólt után összeestünk, 5-1-es vereséget szenvedtünk. A harmadik helyért a Göd SE-vél játszottunk, ahol gólzáporos 6-1-re nyertünk, kiváló egyéni teljesítményeknek és csapatmunkának köszönhetően.
A másik csapatunkkal a csoportban sajnos mindegyik meccsen kikaptunk, a másik csoport harmadik helyezettjével játszottunk, a Grosics Akadémiával, küzdelmes 0-0 után büntetőkkel szenvedünk vereséget. A 7. Helyért a KLA csapatával játszottunk, kikaptunk 2-1-re, így a 8. Helyen zártunk. Kiemelendő, hogy 3 egy évvel fiatalabb játékos is játszott a csapatunkban, akik egész nap jó teljesítménnyel, teljes gőzzel segítették a 2011-és korosztály játékosait. A torna Gólkirályát mi adtuk, Czibók Dávid lett. Illetve a Legjobb hazai játékos díjat Tapodi Bence nyerte. Ezúton is gratulálunk nekik."
 
A 3. helyezett csapat tagjai: Német Kolos, Marte Miron, Bagi Benett, Nagy Arkadiusz, Nagy Márk, Czibók Dávid
A 8. Helyezett csapat tagjai: Velkei Máté, Kocsis Nimród, Tapodi Bence, Kovács Martin, Pásztor Dávid, Bakó Dorián, Kovrig Martin
Edzők: Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak