Utánpótlás foci

Győzedelmeskedtek Maczelkáék

2011,maczelka,ronko,kerpits,fehérvári,pelikan

Maczelka Gábor összefoglalója:

„Pénteken a Honvéd-MFA által szervezett minitornán vettünk részt. Két 3 fős csoportban zajlottak a mérkőzések. A csoportmeccsek után keresztbe játszás döntötte el a helyezéseket. A csoportban rögtön a Honvéd csapatával kezdtünk, ahol maximális koncentráltsággal és odafigyeléssel kezdtek a fiúk, így hamar meg is tudtuk szerezni a vezetést. Végül 3-2-re tudtunk győzedelmeskedni felettük.

A második csoportmeccset a Városgazda csapatával játszottuk. Kisebb kihagyásokat és hibákat tekintve könnyedén hoztuk ezt a meccset. Ezután a másik csoport első helyezettjével, az Ikarus BSE csapatával döntőztünk, ahol ugyan két gólt kaptunk, viszont támadóink jeles helyzetkihasználásaival 5 fölé sikerült a góljaink számát gyarapítani.

Az egész tornán érzékelhető volt, hogy komolyan vettük az előttünk álló feladatokat és magabiztosak tudtunk maradni a döntő végéig. A játékunkon kezd látszódni, hogy az edzésen gyakoroltak visszaköszönnek tétmérkőzésen is. Külön öröm az, hogy első helyen végeztünk, ugyanis az idei szezonban a döntőkre el szoktunk fáradni és sajnos csak a második helyeknek örülhettünk ezidáig.

Köszönöm a srácoknak az egész tornán nyújtott teljesítményeket, mindenkivel elégedettek lehettünk.”

A csapat tagjai: Bagi Benett, Czibók Dávid, Csutak Ármin, Hagyó Levente, Kárász Bence, Kocsis Nimród, Német Kolos
Felkészítő edzők: Maczelka Gábor, Ronkó Zsolt, Pelikán István, Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak