Utánpótlás foci

Ezüstéremmel tértek haza az U13-asok

2006,nagy,koos

Koós Károly összefoglalója:

„A szerbiai Adára utazott az U13-s korosztály. A 10 csapatos kupán kettő ötös csoportban zajlottak a küzdelmek. Érdekés volt, hogy kettő teremben egymástól külön játszottak a csoportok. Így gördülékenyen, gyors ütemben folytak a mérkőzések.
A mieink jól kezdték a napot, előbb a hazaiakat majd a Nyers István Akadémiát fektették két vállra. Kisebb megtorpanás volt Szabadka ellen a 0:0-s döntetlen, de a befejező mérkőzésen már magabiztos győzelem következett a Hajdukovo ellen, mellyel a csoport első hely is a kezünkbe került.
A döntőbe jutásért a Becsej várt ránk. Igazi kupa csata után, büntetőkkel jutottunk a döntőbe.
Ott sajnálatunkra a másik magyar csapat, Bordány várt ránk. Azon a napon, teljesen megérdemelten győzött ellenfelünk, amire be kell valljam, abszolút nem számítottunk. Így meg kellett elégednünk az előkelő második helyezéssel, ami az ezüst éremet jelentette számunkra.
A torna remekül szolgálta a felkészülésünket. Erősségeink és a gyengeségeink egyaránt megmutatkoztak. Az elért helyezés pedig teljesen hűen tükrözi az aznapi formát.
Gratulálok a srácoknak, mert zömében egy évvel idősebbek ellen mutatták meg, hogy lehet rájuk számítani.”

Az ezüstös csapat:
Lehotai Ákos, Kárpáti Ákos, Szűcs Szilárd, Gyenes Róbert, Szabó Benedek, Diószegi Kristóf, Dömötör Zsolt, Fleig Áron, Kovács Martin, Keidl Kristóf

Edző: Koós Károly, Nagy Zsolt

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak