Utánpótlás foci

Egy gól választotta el az U7-eseket az aranyéremtől

2012,kerteszzoltan

Keresztes Zoltán beszámolója:

„Pünkösd hétvégéjén Szödön járt az U7-es korosztály. A Pünkösdi kupán már máskor is jártunk, tudtuk, hogy színvonalas tornára számíthatunk. Ezen a napon sem volt ez másként. Sajnos nem kedvező előjelekkel vágtunk neki az útnak, egyik játékosunk betegség miatt nem tudott részt venni ezen a sportnapon.
Már a sorsolásban látszott a nevezett csapatokon a kupa erőssége. Többek között: MTK, FTC, Szeged, UTE stb. A 2012-ben született gyerekek 15 csapata mérkőzött meg egymással.

A csoportból magabiztos játékkal és vesztett meccs nélkül jutottunk a legjobb négy közé. Itt minden mérkőzésen hatalmas küzdelem zajlott a győzelemért. Az első két helyosztón sikerült győzelmet aratnunk, ráadásul volt, hogy kettőgólos hátrányból felállva fordítottuk meg a meccset. Az utolsó mérkőzésen már kiütközött rajtunk a fáradtság az MTK ellen. Hiába tartottuk az elején nyomás alatt a kapujukat, hat kapufáig jutottunk 3 perc alatt, de mégis az ellenfél szerezte meg a vezetést. Innentől akármilyen keményen is küzdöttek a srácok, csak futottunk az eredmény után.

Az utoljára elszenvedett vereség körbeverést eredményezett és végül az MTK jobb gólkülönbséggel (1 gól) nyerte meg a tornát előttünk. A második hely is kupával és aranyéremmel járt együtt, melyeket a srácok nagy-nagy örömmel vettek át. Bakó Dorián lett a csapat legjobbja, s még különdíjat is kapott.

Hatalmas dicséret jár az egész csapatnak, hiszen alkalmanként remek játékkal, máskor rendkívüli küzdeni tudással mutatták meg rátermettségüket. Bakó Dorián lett a csapat legjobbja, s még különdíjat is kapott. Remélem máskor is megyünk még ide!”

A csapat jelenlévő tagjai: Bakó Dorián, Kubránszky Attila, Marte Miron, Meleg András, Schvéder Miklós Péter, edzők: Keresztes Zoltán, Kovács Bálint

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak