Utánpótlás foci

A Szegedet és Kecskeméti LC-t is fogadtuk

2014,U8,maczelka,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Az augusztusi felkészülési programunkban két edzőmérkőzés is szerepelt, előbb a Szeged-Csanád GA ellen, utóbb pedig a Kecskeméti LC U8-as csapatával csaptunk össze.

Maczelka Gábor edző

,,A felszabadult játék mellett voltak kitűzött céljaink. Elsősorban az edzéseken gyakorolt labdakihozatalok kivitelezése és ebből a támadások építése, másodsorban a labdavesztések utáni azonnal visszatámadás, ellenfél nyomás alá helyezését gyakoroltuk.
Jó volt látni, hogy játékosaink magabiztosan, céltudatosan passzolgattak, játékba véve a mindig aktuális kapust a létszámfölényünk kialakítása érdekében. Többször szép játékkal, passzokkal, cselekkel jutottunk el az ellenfél kapujáig, ahol helyzeteinket gólra is tudtuk váltani.
Játékunkban volt, hogy veszélyes helyen vesztettünk labdákat, illetve néha védekezésben és támadásban egyaránt helyezkedési nehézségeink is adódtak, amelyeket az edzéseken fogunk tovább gyakorolni.
Összességében látszódik a játékosokon a beletett munka. Öröm, hogy magas edzéslátogatottsággal tudunk dolgozni, lehetőséget adva ezzel a folyamatos fejlődésnek."
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak