Utánpótlás foci

Dupla megmérettetésen a 2009-esek!

2009,koos,kerteszzoltan

Komoly erőpróbákon van túl a 2009-es korosztály. A csapat egyik fele Szarvasra indult, a másik fele Szombathelyre, hogy méltó módon képviselhesse az Egyesületet.
Utólag be kell látni, nem volt jó döntés Eperjes után bevállalni a versengést. A gyerekek egyik tornán sem tudták hozni azt, ami bennük van. Így mind a két helyszínen a tisztes helytállásra futotta csak.

Szombathelyi torna edzői értékelése:
A szombathelyi torna nem ígérkezett könnyű feladatnak. Csak a csoportban várt ránk egy MTK, Fradi, Haladás VSE, Rába ETO kvartett, majd megspékelték még a Főnix Gold FC-vel.
A neves ellenfelek mellett az 5x2-s kapu is nehezítette a dolgukat a srácoknak. A csoportban végül az ötödik helyen végeztünk. Az elején még reménykedtünk. 1:1 az MTK és a Rába ellen, majd egy nem várt egy gólos vereség a Hali ellen. Bizakodva vártuk a Főnixet, meg is lett az eredménye! 7:0-s győzelemmel hangolódtunk a Fradira.
Szoros meccsen, de alul maradtunk. Az öt pontunk pont a csoport ötödik helyéhez volt elegendő.
A 9-10 helyért a Slovan Bratislavával mérkőztünk. Ott már nem sok babér termett a csapatnak. Magabiztos győzelmet arattak a szlovák gyerekek ellenünk.
A csapat ezen a napon finoman fogalmazva sem nőtt fel a feladathoz. Nem volt kiemelkedő a gyerekek teljesítménye között, nem volt egy igazi vezér, aki magával ragadta volna a többieket és nem volt ötlet a játékunkban.
Természetesen ebben az edző bácsi szerepe is megvan, de fix vitorlákkal nem lehet hajózni, mert a szél sem fix.
A csapat:
Erdős Rómeó, Kis Csaba, Ónodi Nándor, Kaldenecker Ármin, Csordás Zoltán, Makai Bendegúz, Kristófik Dániel, Nagy Balázs, Csorba Olivér
Edző: Koós Károly

X. Szarvas Kupa 2018 elnevezésű torna edzői értékelése:
A csapat betegségektől tizedelve állt ki, mindösszesen egy cserével. Az első mérkőzésen mondhatni szokásos formánkat hoztuk: hiába dolgoztunk ki számos helyzetet, csak egy gólt sikerült szereznünk. Ellenfelünk viszont az összes támadásából gólt lőtt, így nyertek is. Szinte egész napi játékunkra ez is maradt a jellemző. Ellenfeleink sokkal jobb arányban értékesítették helyzeteiket. Csak az utolsó kettő meccs volt kivétel. Az egyik meccsen végre kijött a látható különbség a javunkra és hoztuk az eredményt. Az utolsó meccsre viszont teljesen elfáradt a csapat, nem is sikerült nyerni. A játékosok nagyon nagy elismerést érdemelnek, hiszen mentalitásuk végig rendben volt és az utolsó három mérkőzésüket -1 szünettel- kb. 1 órán belül játszották le. Gratulálok a csapatnak!”
Játékosok: Bak Levente, Balogh Martin, Dóri Zsombor, Juhász Bálint, Uzsorás Előd, Vincze Levente
Edző: Keresztes Zoltán

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak