Utánpótlás foci

Csepelről három ponttal tértek haza az U12-sek

2006,koos,kolyokliga

Koós Károly, a gárda edzőjének beszámolója:
„A Kölyökliga következő fordulóját Csepelen rendezték az U12-s korcsoportunk számára. Egy kellemes utazást követően sűrű ködben érkeztünk meg mérkőzéseink helyszínére, ahol nem várt meglepetések fogadtak minket. Először is szembesültünk azzal, hogy elég rossz pályán kell majd helytállnunk. Majd kiderült, hogy játékvezető sem lesz a meccseken, és azt is megtudtuk, a kis les nem les, csak a nagy. Így léptünk a pályára, ami érzésem szerint méltatlan volt a gyermekekkel szemben.
Ezek külső körülmények, mellyel igyekeztünk nem törődni és inkább az előttünk álló feladatra koncentrálni.
Első mérkőzésünket az Ikarus csapata ellen játszottuk, melyen játékvezető híján az első kettő percben, vitatható, de jegyzett gólokat kaptunk. Így elkezdhettünk futni az eredmény után. Fordítanunk azonban nem sikerült, így lógó orral hagyták el a srácok a játékteret.
Ikarus – SC Hírös-Ép 7:2
Azt mondják, a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Ez második mérkőzésünkkor be is igazolódott. Az első félidőben még továbbra is megtréfált a pálya minket, a második félidő lefújása után azonban hozzánk került a három pont.
BKSC - SC Hírös-Ép 1:9
Küzdelmes napot zártunk ezen a szombaton, ám a körülményeket is figyelembe véve, reális eredmények születtek.”

A csapat tagjai:
Makádi Martin, Sebestyén Barnabás, Szabados Levente, Kocsis Máté, Kocsis Manó, Szegedi Levente, Szabó Bence, Selmeci Márk, Farkas Benedek, Hajnal Norbert, Bíró Bertram
Edző: Koós Károly

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak