Utánpótlás foci

Bronzérmet szereztek Marozsiék

marozsi,kitl,kerpits

Marozsi Gábor beszámolója:

„Nagyon nehéz napnak néztünk elé szombat reggel, hiszen a kánikula mellett a műfűvel is meg kellett küzdenünk a nap folyamán. Mint minden tornának, ennek is úgy indultunk neki, hogy az első 4 közé jussunk és ott már bármi történhet, de mivel hazai tornáról volt szó, így elképzelhetetlennek tartottuk, hogy a nap végén ne lógjon érem a nyakunkban.

A napot a Kiskunfélegyháza csapatával kezdtük, kiknek sikerült meglepniük minket és gyorsan vezetést szereztek a mérkőzés elején, de a kapott gól után rendeztük sorainkat és magabiztosan megfordítottuk a mérkőzést.
Ezután a DAFC csapatával találkoztunk, akikben egy nagyon hajtós és küzdős csapatot sikerült megismernünk, viszont a 3 pont itt is hozzánk került.
Csoportunk zárásaként a Bordány csapatával csaptunk össze, akik teljesen ismeretlenek voltak számunkra. Sajnos ezen a meccsen kirúgtuk magunkat annyira, hogy a következő megmérettetésen a SZEOL elleni elődöntőre nem maradt gólunk. A szegediek ellen talán a nap legizgalmasabb mérkőzését játszhattuk. Sajnos a vendég kapust nem sikerült megdolgoztatnunk, viszont a kapufájuknak nem volt olyan része, amit ne találtunk volna el. A jó iramú összecsapáson alulmaradtunk egy szögletből és egy szegedi kontrából kapott gólokkal, mert ami nálunk nem ment be, az náluk igen.
A bronzért vívott küzdelemben újra a DAFC csapatával néztünk szembe, akik ellen döcögősen indultunk, ám a végére simává tettük az érem sorsát.

Összességében elégedett vagyok a fiúkkal, hiszen az egész napot figyelembe véve jó játékot produkáltak, ahol meg volt egy kis koncentráció kiesés, ott a szerencse nem segített minket át.
Külön öröm, hogy 3 2010-es korosztályú játékos is a csapattal tartott a tornán, akikről elmondhatom, hogy felvették az üzemi hőmérsékletet és csak segíteni tudták a csapatot.
Gratulálok a srácoknak a bronzéremhez és a teljesítményhez.”

A csapat tagjai: Vincze Levente, Csordás Zoltán, Gömöri Ádám, Szenczy Zsolt, Kis Csaba, Makai Bendegúz, Pongrácz Patrik, Kincses Károly, Csorba Olivér, Sinka Milán.
Másodedzők: Kaldenecker Ármin, Lévay Máté
Edzők: Marozsi Gábor, Kitl Zoltán, Kerpits Ferenc, Fehérvári Noémi.

Eredmények:
Hírös-Ép - KHTK 6-1
Hírös-Ép – DAFC 2-0
Hírös-Ép- Bordány 9-0
Elődöntő:
Hírös-Ép – SZEOL 0-2
Bronzmeccs:
Hírös-Ép – DAFC 4-0
Gólkirály: Pongrácz Patrik Legjobb hazai: Csorba Olivér

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak