Utánpótlás foci

Közel 90 percnyi játékidő jutott mindenkinek

2013,U8,keresztes,hirosep SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Sűrű hétvégén volt túl az U8 is. Szombaton az I. Ulvicki Mihály Emléktornára voltak hivatalosak Rákóczifalvára. Vasárnap Egerbe, a Titánium Liga következő fordulójára buszoztak a srácok.

Keresztes Zoltán edző beszámolója

I. Ulvicki Mihály

,,Hatcsapatos tornán játszottunk a KLC, Tehetség SE, Szanda FS, Törökszentmiklós és a Szentes csapata ellen. Hiába játszottunk 2 jó meccset, nem tudtunk az ellenfelek fölé kerekedni. Szinte egész nap eladott labdák jellemezték a játékunkat. Ezt sajnos kevés rúgott góllal tudtuk "megfejelni". Hiába építettünk szép támadásokat, majdnem mindig odaért az ellenfél egy játékosa blokkolni. Mezőnymunkánk egész jól nézett ki, de egyik kapu előtt sem kedvezett nekünk a szerencse."
 

Titánium Liga

,,Sajnos ott folytattuk, ahol szombaton abbahagytuk. A Sajóvölgye csapata ellen jól játszottunk, de a sima meccset is sikerült ajándékba adni az ellenfélnek. Háromszor adtunk gólpaszt labdakihozatalkor a másik csapat játékosának, így az eredmény 5:4.

Ezek után játszottunk a DLA csapatával. Tudtuk, hogy kemény mérkőzésre számíthatunk, a debreceniek erősek és jól képzettek. Ennek megfelelően alakult a játék. Az első félidőben még tartottuk a lépést és 3:1- gyel fordultunk. Ezután viszont kiütközött rajtunk a fáradtság, s az ellenfél bedarált minket. Sok gólos veresége szaladtunk bele.

A srácok rengeteget erősödtek a hétvégén, hiszen mindenki aki el tudott jönni, kb 90 percet játszhatott, remek ellenfelekkel, ami szép teljesítmény!"

A csapat tagjai: Budai Soma, Antal Marcell, Újszászi Levente, Lévai Áron, Verebes Álmos, Pál Ádám, Molnár Bence, Molnár Noel, Kubránszky Gergő, Garaczi Bence, Szomju Richie Santiago, Csehó Botond 
 
Edző : Keresztes Zoltán 
 

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak