Utánpótlás foci

2. helyen végzett a 2010-es és a 2008-as korosztály

2008,2010,kitl,marozsi,hajer

Marozsi Gábor összefoglalója:
„Érdekes 4 napon vettünk részt Egerben, hiszen a teljesítményünk elég hullámzó volt. Már a csoportunkban lévő csapatok alapján láttuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, hiszen sok rivális ellenféllel álltunk szemben.
Első meccsen a Grund csapat ellen kaptunk ki 4-3-ra, mely annak volt köszönhető, hogy hátul sok védekezési hibát követtünk el. Másodjára jött az örökös rivális Eger, akik ellen 3-0-ás győzelmet arattunk egy felszabadult és jó játékkal. Még ezen a napon játszottunk a Gödöllő ellen, ahol be kell vallani, hogy az ellenfelünk jobban játszott és a 6-3-as vereség is jogosnak tűnt. Ez nem a mi napunk volt.

Pénteken a román Sepsiszentgyörgy ellen játszottunk a reggeli órákban. Szerencsére nagyon kipihentek voltunk, és amit kértünk a fiúktól, azt a pályán vissza is kaptuk tőlük, így 4-2-es diadalt arattunk. Szombatra maradt a csoportunkból a Berényi Gyermek FC, akiket 4-0-ra sikerült vernünk, de nem a legszebb játékunkat tudtuk mutatni, reméltük, hogy tartogatjuk az egyenes kieséses szakaszra, amely be is igazolódott. Azzal a Veresegyházzal kerültünk össze a negyeddöntőbe, akiktől a téli egri tornán, a bronz meccsen kaptunk ki. Egy elég változatos meccsre sikeredett, hiszen, hol mi, hol az ellenfél vezetett, de a végeredmény 3-3 lett és jöttek a büntetők. Rúgásaink magabiztosak voltak és a kapusunk is fogott a lövésekből, így a harmadik lövéseket már le se kellett rúgni és 2-0-ra behúztuk a büntiket.

Az elődöntőben újra összekerültünk a Gödöllővel. Feltüzelt állapotban, vérszemet kapva mentek a fiúk fel a pályára és megmutatták, hogy nincs lehetetlen. Mondhatni sima meccsen jutottunk a döntőbe, hiszen 6-1-es győzelemmel ütöttük ki ellenfelünket, akiktől csütörtökön még 6-3-ra kaptunk ki.
Vasárnap jött a döntő a Plútó SE Eger ellen. Már a torna elején végső győzelemre esélyes ellenfelünkkel sikerült egy jó mérkőzést játszanunk, melyen sajnos gyorsan nagy előnyre tettek szert és mi csak utána tudtuk játszani a saját játékunkat, amikor már nem volt veszíteni valónk. A végeredmény 4-1 lett a Plútó javára megérdemelten. Összességében elég változó volt a játékunk, viszont mind a négy nap alatt megmutattuk, hogy küzdeni tudunk, bármi is az eredménye, de a legjobb játékunkat talán a Gödöllő és a Veresegyháza ellen tudtuk mutatni.
Gratulálok az egész csapatnak, megérdemelték az elért 2. helyet.”

A csapat tagjai: Horváth András, Tóth Bálint, Csizmadia Máté, Kincses Károly, Szenczy Zsolt, Tovaj Csanád, Fricz Pál, Ronkó Márk, Sinka Milán, Sápi Kristóf.
A torna legjobb játékosa: Sápi Kristóf
Edzők: Hájer Sándor, Marozsi Gábor

Kitl Zoltán értékelése:
„A 2008-as korosztály két döntőben is szerepelt egy hétvége során. Kettéosztottam a csapatot és az egyik fele Kiskunmajsán, a strandfocin képviselte a Hírös-Ép-et a másik fele, pedig Egerben az Aventics Kupán. Egerben 17 csapat vett részt egy nemzetközi 4 napos viadalon.
A csoportból 2. helyen léptünk tovább, egészen a döntőig. A legjobb négy között már valóban látványos játékot és jó csapatokat láthatott a publikum. A kirándulásokkal egybekötött többnapos túrázás összességében pozitív élményekkel zárult a büntetőpárbaj eredményétől függetlenül. Jól játszottunk, küzdöttünk, a győztes mentalitás megvolt bennünk, de nem volt szerencsénk. Ennyivel is többek vagyunk, tanultunk belőle és jövőre még nagyobb lendülettel és sokkal több rutinnal térünk vissza. A csapat széttagoltsága ellenére is eljutottunk a fináléba, amire büszkén fogunk visszaemlékezni, de mindig az a legjobb csapat, aki a pályán van.”

Eredmények:
ESE – Hírös-Ép 1-2
Gödöllői SK– Hírös-Ép 0-8
Csepel – Hírös-Ép 0-5
Grund – Hírös-Ép 1-8
Sepsi – Hírös-Ép 3-1

Negyeddöntő:
Baráti Bőrlabda – Hírös-Ép 0-5
Elődöntő Csepel– Hírös-Ép 0-2

Döntő
Sepsi– Hírös-Ép 2-2 büntetőkkel 3-2

Torna legjobb játékosa: Kobela Patrik
Csapat tagjai: Hajnal Viktor, Keresztes Zoltán, Iványi Zente, Kobela Patrik, Egyed Marcell,Lauter Balázs, Nagy Zétény, Balassi Levente, Csendes Mikes, Locskai Luigi

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak