Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Vereség a mumustól!

Az aktuális fordulóban a Katona Gimnázium csapata várt ránk. Az elmúlt időszakban sok borsot törtek az orrunk alá. A téli terem bajnokságban is ők tréfáltak meg bennünket, ami akkor elég fájdalmasra sikerült. Azzal a vereséggel lecsúsztunk a dobogóról.

A hétfői meccsen ezért fokozottan figyeltünk arra, hogy a lehetőség szerint mi irányítsuk a játékot. Ez nem volt könnyű feladat, mert Torbáék zártan és mélyen védekeztek. Szerencsére sikerült feltörni a védelmüket és a helyzeteinkből rúgtunk is kettő önbizalom növelő gólt. Az első gólt Szapu Endre rúgta el szépen a hosszú sarokba. A második már egy szerencsésebb találatból esett. A védőről felpörgöt labdát vágtuk be a hálóba.

A 2:0 mindig veszélyes eredmény. Ez most is igazolódott. Ellenfelünk pillanatok alatt kiegyenlített. Az első gólt ügyes egyéni megoldás után rúgták,  míg a másodikat egy elkerülhető védelmi hibából kaptuk. A félidőben több esemény már nem történt. Így döntentlennel vonultunk pihenőre.

A második félidő eleje rémálom volt a számunkra. Mi támadtunk, próbáltuk a vezető gólt megszerezni, míg a Katonások minden ellentámadásukból helyzeteket dolgoztak ki. Ráadásul a szerencse is őket pártolta ezen az estén, mert három mázlis góllal tetemes előnyre tettek szert. 2:5

Az utolsó nyolc percben mindent egy lapra feltéve támadtunk. Sok lehetőség adódott előttünk, de ezen az estén nekünk semmi nem jött be. Így az eredményen ugyan szépítettünk, viszont a vereséget már nem tudtuk elkerülni.

 

 

 

Sc. Hirös-Ép - Katona  4:5 (2:2)

 

A csapat tagjai:

Pelikán István, Kertész Zoltán, Koós Károly, Kocsis Ferenc, Szapu Endre, Kiru, Gazdag Attila,Tombácz Roland, Bányai Imre

 

Gólszerző: Koós Károly(2),Szapu Endre(1), Kiru(1),

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak