Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Továbbra is az élen!

A bajnokság már a negyedik fordulónál jár és a három kötelező győzelem után nehezebb feladat várt ránk. A Bács –Víz csapata az utóbbi időben kellően beerősített. Így ők is 100%-s teljesítménnyel a hátuk mögött érkeztek a mérkőzésre. Tehát minden adva volt egy jó mérkőzéshez.

 

Ennek megfelelően mozgalmasan kezdődött és alakult a meccs. Lüktető volt az iram és mind a kettő kapu előtt felváltva alakultak ki helyzetek. Talán egy picivel nekünk voltak jobban gólt ígérő helyzeteink, de nem tudtunk túljárni az ellenfél eszén. Aztán nagy nehezen találtunk rést a pajzson és megszereztük a vezetést. Majd mielőtt még az ellenfelünk magához tért volna, gyorsan növeltük is a góljaink számát egy szép távoli lövéssel. Mint kiderült, nem nyugodhattunk meg.

Két gólos előnnyel fordultunk és próbáltuk magunknál tartani az irányítást, de egy apró megingásunkat kihasználva szépítettek a Vizesek.

Újra nyílt lett a derbi és óriási izgalmak mellett szaladtak a percek. Egyik csapat sem ült rá az eredményre, ezért egy jó iramú, szép megoldásokkal tarkított, élvezetes meccset nézhettek a kilátogató focibarátok.

Számunkra megfelelően alakult a forgatókönyv, mert szintén kétgólosra sikerült az előnyünket növelni.

A találkozó utolsó öt perce még rengeteg izgalmat hozott. Beszorultunk a kapunk elé és a sok helyzetből egy utat is talált a kapunkba. Így nagyon figyelni kellett a játékvezető mérkőzés végét jelző sípszójára.

Egy kifejezetten hajtós és élvezetes meccsen vagyunk túl. A győzelmünk nem volt érdemtelen, de kemény visszavágó vár még ránk. Mint ahogy már a következő fordulóban is, az Interlift ellen. Ez a három csapat kimagaslik a csoportunkból, de reméljük, hogy a csoport élén mi fogunk végezni.

 

 

Sc. Hirös-Ép - Bács - Víz 3:2 (2:0)

A csapat tagjai:

Koós Károly, Gyenes Tamás, Gazdag Attila, Nagy Norbert , Kovács László, Lázár Bence, Korenika László, Kertész Zoltán, Miskei Csaba, Virág Ferenc, Kocsis Ferenc

 

Gólszerzők: Lázár Bence(2), Gazdag Attila(1)

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak