Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság - Javuló játék!

 

A múltheti fiaskó után nagyon bíztunk a győzelemben. Ellenfelünk az ÜV. Baranyi csapata volt. A tabellán egy ponttal vezettek előttünk.

Szerencsére kiegészült a mi csapatunk is. Újra játékra jelentkezett a két idegenlégiósunk. Önbizalmunkat növelte, hogy Gazsi és Kuksi vállalta a játékot.

A mérkőzést ennek megfelelően mi irányitottuk. Veszélyes támadásaink végén több veszélyes gólhelyzetet alakítottunk ki. A befejezésekkel volt gondunk. Jobbnál jobb lehetőségeket puskáztunk el.

Aztán egy szép támadás végén váratlan megoldást választva Kertész Zoli megszerezte a vezetést. Még a félidő vége előtt sikerült az előnyünket növelni. Egy igazi kispályás akció zárásaként rúgtuk a második gólunkat Koós Karcsi révén.

A második félidőben ellenfelünk magához ragadta a kezdeményezést. Keményen a kapunk elé szorított bennünket. Sőt, egy vitatható íítélet után emberhátrányba is kerültünk. Szervezett védekezésünket nem tudták feltörni. Ilyenkor szinte törvényszerű is, hogy mi értünk el gólt. A labdaszerzés után Kertész Balázs lépett ki a védők között és higadtan rúgta a hálóba a labdát.

Utána egy picit kiengedtünk és ez megbosszulta magát. Gyorsan kaptunk két gólt. Így újra nyílt lett a meccs. Ekkor megint jó pillanatban szereztük meg a negyedik gólunkat. Ezzel visszaszorítottuk egy picit az ellenfelünket.

Sajnos a végjátékban alul maradtunk. Kaptunk még két gólt és így a végén még a döntetlen is veszélybe került. A helyzetek kimaradtak mind a két oldalon és az eredmény már nem változott.

A játékunk javult. Ez köszönhető annak, hogy kiegészülve a csapat régi tagjaival mozgékonyabbak lettünk. Viszont a győzelemhez ez még kevés volt. Talán legközelebb, bár az sem lesz egyszerű a KESPORT ellen.

 

 

 

 

Sc. Hirös-Ép - ÜV. Baranyi 4:4 (2:0)

 A csapat tagjai:

Halasi László, Virág Ferenc, Kertész Zoltán, Kovács László, Koós Károly, Gazdag Attila, Kocsis Ferenc, Bányai Imre, Kertész Balázs, Palatinusz József,

 

Gólszerző: Kertész Balázs(1), Kertész Zoltán(1), Koós Károly(2)

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak