Kispályás városi foci

Felnőtt bajnokság -Egy meccs, kettő vereség!

Az elmaradt mérkőzés és az aktuális forduló furcsa egyvelegét játszottuk le hétfőn. Az Interlift volt az aktuális ellenfelünk.  A rossz időjárás miatt halasztva lett az első fordulóból ez a mérkőzés. A rendezőség úgy döntött, hogy hosszabb játékidővel de egy meccsen lesz meg a kettő eredmény.

Egy kicsit komplikáltnak tűnik? Nem az! Csak egyedi. Első félidő egy eredmény, a második  félidő végén pedig lesz egy újabb eredmény.

Számunkra nem jött  jókor ez a lebonyolítás, mert a sok hiányzónk miatt elég " öregfiús" lett a csapat. Amíg bírtuk erővel addig egy élvezetes és fordulatos mérkőzést játszottunk. Aztán elfogytunk erőben és ellenfelünk fokozatosan kerekedett fölénk. Mezőnyfölényüket gólokra váltották és lélekben mi is beletörődtünk a vereségbe.

Győzelmük megérdemelt és így magabiztosan vezetik a csoportunkat. A második helyünk nem forog veszélyben. Majd a felsőágon visszavágunk nekik!

 

 Sc. Hirös-Ép - Interlift  5:1 

Sc. Hirös-Ép - Interlift   4:2

A csapat tagjai:

Koós Károly, Gyenes Tamás, Gazdag Attila, Kertész Zoltán, Kocsis Ferenc, Váczi Zoltán,Nagy Norbert, Miskei Csaba, Korenyika László

Gólszerzők: Gazdag Attila(1), Kertész Zoltán(1), Nagy Norbert(1)

 

 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak