Felnőtt futball

Zárásként döntetlen

kovrig,megyei

Utolsó percekben vesztettünk két pontot.

November közepéhez képest kellemes időjárási körülmények között futottak ki a csapatok a pályára. Kovrig Ákos együttese birtokolta többet a labdát, kereste a rést a vendégek védelmén, azonban az első félidőben nem sok sikerrel járt. Volt, hogy a vendég kalauz volt résen, egy szabadrúgás variáció után csak centik hiányoztak a vezetés megszerzéséhez. A Lakitelek gárdája a kontrákra épített, igyekezett labdaszerzés után gyorsan a kecskeméti hátsó alakzat mögé kerülni, ami rejtett is magában veszélyeket, gólt azonban a szünetig nem.

A félidő után sem változott a játék képe, és a hazai erőfeszítések gólt eredményeztek. Egy szögletet követő kavarodás után Varga talált kapuba 10 méterről. A vezetés megszerzése után sem álltak le Lantosék, és amikor a 68. percben Király révén megdupláztuk az előnyt, a nézők nagy része zsebben érezte a három bajnoki pontot. A középkezdés után gyakorlatilag egy minutum sem telt el és a Lakitelek szépített, majd látva az esélyt a pontszerzésre, rohamozni kezdett. Csordás csak a kapufáig jutott a hajrában, a 89. percben azonban siker koronázta a látogatók erőfeszítéseit, igaz a hazai védelem jókora asszisztálása mellett. A vége így 2-2, és a hátralevő mérkőzések függvényében valószínűleg a harmadik pozícióban zárjuk az őszt.

SC Hírös-Ép – Lakiteleki TE 2-2 (0-0)
SC Hírös-Ép: Borbély – Laczkó (Sallai 90.), Stein, Lantos (Torbavecz 82.), Ronkó (Horváth V. 85.), Varga, Kövecs, Tóth (Csordás 46.), Botos, Horváth T., Király
Vezetőedző: Kovrig Ákos
Lakiteleki TE: Balla – Seres, Sáfár, Hencz (Kovács 90.), Győri, Erős, Subicz, Hojsza, Illés, Kasza, Tamásy
Vezetőedző: Sáfár Sándor
gsz: Varga (56.), Király (68.), illetve Erős (69.), Illés (90.)
sárga lap: Varga (76.), illetve Illés (86.), Kasza (72.)

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…