Felnőtt futball

Ezúttal három alkalommal is sikerült betalálni ellenfelünk hálójába

vármegye1,nagykrisztián,kiskőrös SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Csapatunk hazai pályán, nagyon meggyőző teljesítményt nyújtva győzte le a Kiskőrös csapatát! Az első félidőben Puskás és Gréczi góljaival már megnyugtató előnnyel mehettünk a szünetre, amire sikerült a második félidő elején rárúgni a harmadik gólt, Szász gyönyörő szabadrúgásgóljával. A Kiskőrös igazi veszélyt már nem tudott okozni a kapunk előtt, így magabiztosan sikerült itthon tartani a három pontot.

Nagy Krisztián edző

,,Gratulálok a csapatunknak, végre minden ideálisan alakult számunkra. Egy percig nem forgott veszélyben a győzelem. Mi irányítottuk a mérkőzést, jól védekeztünk és a támadó harmadban is feljavultunk, hiszen 3-szor is betaláltunk. Az első félidőben 2 szép támadásból Puskás és Gréczi volt eredményes, majd a második félidőben Szász egy látványos szabadrúgásból lezárta a mérkőzést. Megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot."
 

Vármegyei I. 10. forduló
2023.10.14 - 15:00 
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - KISKŐRÖSI LC 3-0

SC Hírös-Ép: Farkas G. – Szász (Szakter 76.), Farkas A., Miskolczi (Nagy Sz. 79.), Sáfrány (Pék 60.), Patvaros, Puskás, Gréczi, Rákóczi, Horváth Z. (Kövecs 80.), Nna nna
Vezetőedző: Nagy Krisztián

Kiskőrös: Tóth Z.– Mijailovic, Pekker (Gyenizse T. 24.), Gyenizse B., Csáki, Amin, Barkóczi (Agócs 76.), Torgyik (Dulai 46.), Szabó D., Lajkó, Godslove (Karf 76.)
Technikai vezető: Márton Zsolt

 Gól: Puskás a 11., Gréczi a 32., Szász a 48. percben.

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…