Felnőtt futball

Ellentétes félidők után nem sikerült egyenlíteni

vármegye1,nagykrisztián,kiskunfélegyháza SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

A címvédő az első fél órában ránk tudta erőltetni az akaratát és megérdemeten szerzett vezetést. Ezután azonban csapatunk egyre inkább átvette az irányítást. A második félidőben már egyre nagyobb nyomást helyezett a félegyházi védelemre és számos helyzetet is kidolgozott.

Sajnos az egyenlítés nem sikerült, így a félegyházi csapat elvitte a 3 pontot a Műkertböl, első csapatként a szezonban! Gratulálunk!

Nagy Krisztián edző értékelése

,,Gratulálok az ellenfélnek, összeszokott és rutinos csapat. Küzdelmes, jó mérkőzést játszottunk az előző évi bajnok ellen. Az első 30 percben vertek meg minket, utána egyre jobban visszajöttünk a meccsbe. Helyzeteket tudtunk kialakítani, amiket nem használtunk ki, ez még mindig a gyenge pontunk. A második félidőben méltó ellenfele voltunk a megye legjobb csatának. Akartunk, küzdöttünk, játékban jók voltunk, de a jó eredmény megint elmaradt. Hiányérzetem van, mert jobb csapat vagyunk annál, amit a tabella és a pontok mutatnak. Megyünk előre, az út elején vagyunk, van időnk bizonyítani."

 Vármegyei I. 8. forduló
2023.09.30 - 16:00 
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - KISKUNFÉLEGYHÁZI HTK 0-1

SC Hírös-Ép: Farkas G. – Palatinus, Farkas A., Maczelka (Gréczi 46.), Balog, Patvaros, Puskás, Parázs, Nemesvári (Szakter 77.), Horváth Z., Nna nna (Szász 4.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.

Kiskunfélegyháza: Nagy Sz. – Vén, Szűcs, Magony, Budai (Kanyó 64.), Oroszi (Nagy D. 75.), Nagy V. (Kőrös 87.), Szabó D. (Erős 75.), Ábel (Szabó P. 64.), Urbán, Molnár. Vezetőedző: Némedi Norbert.

Gól: Oroszi a 22. percben.

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

 

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…