Felnőtt futball

Rangadóval kezdjük a tavaszt!

megyei,kovrig SC Hírös-Ép

A hosszú téli szünetet követően március 8-án vasárnap útjára indul a labda a megyei II. osztályban .
 
Csapatunk nagyszerű őszi szereplésének köszönhetően (11 mérkőzés, 8 győzelem, 3 döntetlen, 0 vereség) 5 pontos előnnyel vág neki a tavaszi szezonnak. Az első találkozó egy igazi rangadónak ígérkezik, a tabella második fokát elfoglaló Tiszaalpári SE csapatát fogadjuk a Műkertvárosi Sportcentrumban.
Az elmúlt hónapok sajnos nem a tervek szerint alakultak, Kovrig Ákos játékosedző szavait idézve ,, a felkészülés nem érte el a célját". Ám az mindenképpen bizakodásra adhat okot, hogy az elmúlt 3 találkozásunk alkalmával kivétel nélkül magabiztos győzelemmel hagyta el csapatunk a pályát, melyeken 14 találatot szerzett és mindössze 3-at kapott. A gyengébben sikerült felkészülés ellenér természetes a 3 ponttért lépnek pályára Lantosék, hogy a következő lépést megtéve haladjon a csapat a bajnoki cím felé!
 
A tél folyamán a keretben is voltak változások.
Távozott: Varga Zoltán (Solti FC), Simon Gábor (Vasutas SK), Háry Péter, Sudár Csaba, Szeibert Antal (Örkény)
Érkezett: Bálint Tibor (Duna Aszfalt TVSE II.), Ronkó Zsolt, Pelikán István
 
Felnőtt együttesünk mellet az ifisták számára is elkezdődik a szezon. Mindenképpen pozitívumként könyvelhető el, hogy az elmúlt fél év során sikerült egy stabil keretet kialakítani, melynek tagjai a pályán és azon kívül is egységet alkotnak. Továbbá a téli felkészülés során több fiatal is megmutathatta magát a felnőtt csapatban és bízunk benne, hogy majd bajnokikon is sikerül bizonyítaniuk rátermettségüket!
 
Kérjük kedves szimpatizánsainkat, hogy szurkolásukkal segítsék csapatunkat, valamint, hogy valóban rangadóhoz méltó hangulat legyen a Műkertvárosi Sportcentrumban!
 

Megye II. Észak Felnőtt

2020.03.08. 14:30 óra
Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - Tiszaalpári SE
 

Megye II. Észak U19

2020.03.08. 12:15 óra
Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - Tiszaalpári SE
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…