Felnőtt futball

Pályaavató, Ifi és Felnőtt meccs a vasárnapi program

U19,megyei,ronkó,kitl SC Hírös-Ép

Vasárnap egy ünnepi eseménnyel kezdődik a futballdélután.
 
A Műkertvárosi Sportcentrumban 2018 őszén egy régen várt projekt vette kezdetét, egy nagyméretű élőfüves labdarúgópálya létesítésének munkálataihoz kezdtek hozzá a szakemberek. A projekt keretében a nagyméretű műfüves pálya mögötti területen egy szabvány méretű, a hivatalos bajnoki mérkőzések lebonyolítására alkalmas, korszerű vízelvezetési rendszerrel, valamint autómata öntözőrendszerrel ellátott élőfüves labdarúgópálya került megvalósításra. Ezenfelül a tereprendezés során fásítás és a további területek füvesítése is megtörtént. Ennek köszönhetően egy 20x40 m-es élőfüves labdarúgópálya kialakítására is sor került. A 100%-ban az SC HÍRÖS-ÉP Egyesület által megvalósított projekt az Egyesület TAO programjának keretében jött létre!
 
A sikeres pályázat megvalósulásához szükséges társasági adó hozzájárulásokat ezúton is köszönjük az Egyesületeünket támogató vállalkozásoknak!
 
Az új labdarúgópálya ünnepélyes átadására 2020. szeptember 6-án vasárnap 14:00 órakor kerül sor a Műkertvárosi Sportcentrumban. Az ünnepélyes átadást az első hivatalos mérkőzés követi 14:15 órától, a Bács-Kiskun megye U19-es bajnokság északi csoportjának 1. fordulójában az SC HÍRÖS-ÉP a Félegyházi TSI csapatát fogadja.
 

U19-es csapatunk első találkozója előtt az együttes újdonsült edzője Ronkó Zsolt az alábbi várakozásokkal tekint az új szezonra:

,,Vasárnap elkezdődik a bajnokság az U19 csapatunknak is. Egy teljesen átalakított bajnokságnak nézünk elébe, amit szerintem minden csapatnak meg kell majd szokni. De ami számomra a legfontosabb, hogy egy olyan csapatot sikerüljön összerakni, melyben mindenki csapatban és nem egyénben gondolkozik. Küzdeni egymásért és nem csak magamért, ez az amit ősszel szeretnék viszontlátni a játékosoktól! Nyilván minél eredményesebben!"

Az ifi mérkőzést követően 16:30 órától (már a centerpályán) felnőtt együttesünk az Izsák csapatát fogadja a megye II-es bajnokság 3. fordulójában. Kitl Zoltán csapat 2 magabiztos győzelemmel kezdte a szezont, míg a vendégek 2 vereséggel vették az első két kört, így nem kérdés, hogy melyik együttes várhatja jobb formában a találkozót. Ha a múltra tekintünk akkor sem változik az összkép, 4 győzelmet és 1 döntetlent mutat a mérleg, valamint átlagban 5,6 gólt hoztak ezek a találkozók. Azt biztosan mondhatjuk, hogy eseményteli találkozóra számíthatunk, melyre ezúttal is szerettettel várjuk szimpatizánsainkat és a labdarúgás szerelmeseit!
 

Vasárnapi program

2020. szeptember 6. vasárnap
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum
 
Pályaavató
14:00 óra, Új élőfüves labdarúgópálya
 
Bács-Kiskun Megyei U19 Északi csoport 1. forduló
14:15 óra, Új élőfüves labdarúgópálya
SC HÍRÖS-ÉP Egyesület - Félegyhézi TSI
 
Bács-Kiskun Megyei II. osztály Északi csoport 3. forduló
16:30 óra, Centerpálya
SC HÍRÖS-ÉP Egyesület - Izsáki SSE
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…