Felnőtt futball

Nem sikerült meglepetést okozni

kemenes,kovrig,megyei

Elvitte a három pontot a bajnokaspiráns.

Komoly feladat várt Dócsékra a bajnokság utolsó előtti mérkőzésén. A bajnoki címért harcoló Tiszakécske együttese érkezett a Műkertbe, és a mérkőzés elején magához is ragadta a kezdeményezést. Gyors, rövidpasszos játékkal igyekeztek a hazai védelem mögé kerülni, akik eleinte nagyon jól állták a rohamokat. Esetenként a hazaiak egy –egy lendületes ellentámadással igyekeztek kontrázni, és kihasználni a kevés adódó lehetőségeik egyikét. A szünetig nem született találat egyik oldalon sem, azonban érezni lehetett, hogy nagyon érik egy vendég gól. Ami a szünetet követően, az 54. percben meg is érkezett. Meg is nyugodhatott ettől a listavezető, akiknek az is könnyített a helyzetén, hogy a vezető gól megszerzését követően kettő perccel Lóczi egy kemény belépő után a kiállítás sorsára jutott. Emberelőnyben sem tétlenkedtek a kécskeiek, a góllövőlista éllovasa, Káli révén pár perc leforgása alatt kétszer zörgették meg Botos hálóját, így a lényegi kérdések el is dőltek. Az SC Hírös-Ép gárdájának pedig a jövő heti utolsó fordulóban győznie kell hazai pályán a Helvécia ellen az ötödik pozíció biztos eléréséhez.

SC Hírös-Ép - Duna–Aszfalt TVSE II.0-3 (0-0)
SC Hírös-Ép: Botos – Lóczi, Kovrig (Marozsi 61.), Dócs, Torbavecz (Katona 75.), Stein (Gyebnár 75.), Laczkó, Lantos (Borsos 68.), Tóth (Puskás 83.), Horváth, Molnár
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Duna-Aszfalt TVSE II.: Antal (Czakó 82.) – Dóka Á. (Jánoska 78.), Domonics, Varga (Jelenfi 70.), Szabó, Bálint, Káli, Tóth K., Dóka D. (Kiss 73.), Holecz, Tóth T. (László 67.)

Gsz.: -, illetve Dóka (54.), Káli (59., 61.)

Sárga lap: Torbavecz (38.), Kovrig (42.), illetve Tóth K (38.), Dóka (44.)
Piros lap: Lóczi (56.)

Videó

Galéria

Galéria megtekintése
(A hivatkozott galéria nem az SC Hírös-Ép Egyesület weboldalán található.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…