Felnőtt futball

A tavalyi bajnokság győztese ellen léptünk pályára idegenben

hirosep,kitl,felnőtt SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Megye II.

Bár 0-2-es hátrányból visszajöttek Kitl Zoltánék a mérkőzésbe, a Kiskunfélegyháza meg tudott újulni, így 4-2-re nyerte a hazai mérkőzését.
 

Kitl Zoltán játékos-edző

,,A csapat mindent megtett a pályán, ami tőle telt, a kissé gyámoltalan kezdés után az első félidő végére sikerült teljesen beszorítani ellenfelünket és ki is egyenlítettünk. Az félegyháziak a rutinjukkal győztek le bennünket, nekünk még meg kell tanulnunk a győztes mentalitást gólokban és eredményességben is kifejezni. Ettől függetlenül megvoltak a helyzeteink, kapufák, ziccerek, de még az utunk elején járunk. Érthető módon a mi csapatunk sokkal fiatalabb és több higgadtságra van szükség, de ha így folytatjuk, jövőre biztosan okozunk meglepetést ellenük."

Bács-Kiskun Megyei II. Észak
3. ford., 2021.09.04
Kiskunfélegyháza, Honvéd Sporttelep

Kiskunfélegyháza II. – SC HÍRÖS-ÉP 4-2 (2-2)

Csapat tagjai: Hajnal Donát, Horváth Zalán János (Utasi Ferenc), Laczkó Dávid (Kitl Zoltán), Dani Tamás, Pánczél István, Parázs Benedek Zoltán, Bálind Ferenc (Tábi Attila), Kövecs Máté, Szász Attila, Háry Péter (Prikidánovics Márk), Forgó János

Cserék: Rákóczi János, Prikidánovics Márk, Kitl Zoltán, Utasi Ferenc, Tábi Attila

Gólok: Erős Gergő 6. p., 9. p., Szabovik György 54. p., Tóth István 89. p. ill. Bálind Ferenc 12. p., Forgó János 45. p.

Megye III.

A hazai csapat már 10 perc után kettővel vezetett és a félidő végéig ez nem is változott. A második félidőben nagy erőket mozgosítottunk az egyenlítés érdekében és akár a győzelem is meg lehetett volna, de a 3. gólt már nem sikerült megszerezni.

Ivaskó Szabolcs megbízott edző

,,Sajnálom az idegenbeli döntetlent, mivel a győzelem reményében léptünk pályára. A negyed órás csúszással kezdődő mérkőzésből a hazai csapat jött ki jobban és futnunk kellett az eredmény után. Kecskés Milán játéka és szépségdíjas gólja mindenképpen megsüvegelendő. Rengeteg helyzetet hagytunk ki, de a 11 emberrel védekező jakabiak ellen most ennyire futotta. A pálya felborult a mi javunkra, de a helyzeteket ezúttal nem tudtuk belőni."

Bács-Kiskun Megyei III. Észak
3.ford. 2021.09.05.
Jakabszállás Sporttelep

Jakabszállás KSE – SC HÍRÖS-ÉP II. 2-2 (2-0)

Csapat tagjai: Horváth Mihály, Kovrig Ákos, Varga Csaba, Priskin Róbert, Botos Krisztián (Székely Zsolt), Lantos Henrik, Szabó Gábor (Patai László), Torbavecz József (Ivaskó Szabolcs), Homola József Zoltán (Kocsis Balázs Donát), Gyebnár János (Erdei László), Kecskés Milán Zsolt

Cserék: Kocsis Balázs Donát, Patai László, Ivaskó Szabolcs, Erdei László, Székely Zsolt

Gólok: Lukács Imre 6.p, Horváth Sándor 8. p.  ill. Kecskés Milán 49.p. , Botos Krisztián 54.p.

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…