Felnőtt futball

Az elmúlt két rangadón 7 gólt rúgtunk és egyet sem kaptunk!

kitl,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Vasárnap a Műkertvárosi Sportcentrum center pályáján ismét pályára lépett csapatunk, a jó erőkből álló Pálmonostora együttese ellen. Rangadóhoz méltó, lüktető játékot láthatott a kilátogató publikum, ahol mindkért együttes felvállalta a kezdeményező támadójátékot. A 12. percben Háry Péter révén kerültünk előnyhöz, a félidőben pedig maradt is az 1-0-ás eredmény. Az előnyünket az 55. percben Nemesvári Dániel duplázta meg, ekkor már érezni lehetett, hogy ezen a napon csapatunk nem engedi ki a győzelmet a kezei közül. Később Rékasy Zoltán ragasztott bomba gólt a kapu jobb felső sarkába, majd Sudár Csaba adta meg a kegyelmdöfést a 89.percben. Fiatal góllövőink átlagéletkora mindössze 22 év volt, ami jól mutatja azt az utat, amin egyesületünk a nyáron elindult. A Pálmonostora csapatának ezúton is köszönjük a sportszerű mérkőzést, további sok sikert kívánunk Nekik!

Kitl Zoltán vezetőedző beszámolója:

 ,,Nagyon elégedett vagyok és büszke lehetek a csapatra. Óriási futómennyiséget és munkát tettünk bele ebbe a mai győzelembe. Sajnos nagyon sok ziccert rontottunk el támadásban, de a végeredmény önmagáért beszél. Gratulálok a mai naphoz, sok jó egyéni teljesítményt láthattunk a pályán és a motiváció is 110%-os volt. Megdolgoztunk ezért a sikerért, de nem dőlhetünk hátra, hiszen két fontos mérkőzés még hátra van az őszi szezonból. Jó úton járunk, de messze még a vége. Ha minden hétvégén ilyen akarással és alázattal játszunk, akkor elérhetjük a céljainkat!"

SC Hírös-Ép – Pálmonostora SE 4 – 0 (1 – 0)

Labdarúgás, Megyei II. o. Észak, 11. forduló
2020. november 01. vasárnap, 13:30
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum

SC Hírös-Ép: Borbély – Kitl, Lackó, Sudár, Lantos (Ronkó 66’), Nemesvári, Kövecs, Háry (Rékasy 73’), Forgó, Botos (Dócs 76’), Horváth T.

Pálmonostora: Mindák – Récsei, Pócsik (Bánfi 76’), Torbavecz, Barta, Ruzsinszki (Szabó R. 80’), Bosánszki, Nagy Á., Szabovik, Rákóczi T., Bárkányi.

Gólszerzők: Háry (12’), Nemesvári (55’), Rékasy (80’), Sudár (89’)

A következő mérkőzésen idegenben játszunk Solton!

Labdarúgás, Megye II. Észak, 12. forduló
2020. november 7. szombat, 13:30
Solt, Solt Sporttelep
SOLTI FC - SC HÍRÖS-ÉP

Hajrá Hírös-Ép!

 

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…