Felnőtt futball

Egyesületünk történelmében először jutottunk a kupa 4. fordulójáig

amatőr,kupa,Kitl,lakitelek SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Történelmet írt felnőtt csapatunk, hiszen még soha nem jutott el a Magyar Kupa 4. fordulójáig. A szerda délutáni találkozóra szerettük volna, ha minél több utánpótlás játékosunk és szülő is csatlakozik a közös sikerhez.
Minden korosztály játékosait, edzőit és szüleit is kihívtuk, akik nemcsak szurkolni, de focizni is tudtak a Műkertvárosi Sportcentrumban. Szerencsére egy látványos és gól gazdag mérkőzésen szurkolhatták ki a továbbjutást a HÍRÖS-ÉP család tagjai. 

Megyei Kupa 3. forduló
2023.04.05 - 16:30
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - LAKITELEKI TE 4-1

Kitl Zoltán értékelése

,,Nagyon örülök ennek a történelmi sikernek és ennek a rengeteg mérföldkőnek, de nem szeretnénk leállni, a cél adott, rajtunk múlik, meddig tart ez a siker széria. Meg kell becsülnünk minden egyes lehetőséget és élnünk vele. A mérkőzés kapcsán annyit sajnálok csak, hogy ismét akkor kezdtünk el futballozni, amikor hátrányba kerültünk. Ezután gyakorlatilag 3 perc alatt eldöntöttük a mérkőzést. Nagyon sok munka vár még ránk a szezon végéig, de jó úton haladunk, az én feladatom, hogy azon is maradjunk."

A csapat tagjai: Andrásy Balázs - Hideg István (Marozsi 46'), Kiss Benedek (Horváth 46'), Mécs Gergely, Horváth Tamás, - Maczelka Gábor(Nagy 60'), Dani Tamás(csk), Pánczél István, - Balog Ferenc, Szakter Máté, Szilágyi Zoltán (Parázs 46')
Csere: Nagy Szabolcs, Kitl Zoltán, Parázs Bendek, Horváth Zalán, Marozsi Gábor, Farkas Gaszton
Gól: Balog 2, Maczelka, Nagy

A mérkőzés jegyzőkönyve: 
https://adatbank.mlsz.hu/match/59/1/25725/3/1832477.html

Szép volt fiúk! Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…