Felnőtt futball

Sajnos a Csólyospálos jobb napot fogott ki

kitl,hirosep,megyei SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Nem úgy alakult a tavaszi szezonkezdet, ahogy felnőtt csapatunk eltervezte. Az őszi idegenbeli vereség után, szerettek volna visszavágni a Csólyospálos csapatának, ez azonban nem jött össze és végül 4-1-es vereséget szenvedtek a fiúk.

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Vereséget szenvedtünk, de bízunk a jobb folytatásban, hosszú még a szezon. Kaptunk a meccs elején egy lecsúszott beadásnak induló hatalmas gólt, ez rányomta a mérkőzés képére a bélyeget. Nekünk ki kellett még jobban nyílni, az ellenfél, pedig azt tette, amihez a legjobban ért, védekezésből gyors kontrákat vezetett. Összességében ők szervezettebbek, egységesebbek és akaraterősebbek voltak. Nálunk gyakorlatilag egy teljesen új összetételű csapat volt jelen, ahol 5 ifista is pályára lépett. Továbbra is kitartunk a fiatalok mellett és hiszünk az ő beépítésükben."

BÁCS MEGYEI II. ÉSZAK 12. forduló
2022.03.05 - 14:30
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP - CSÓLYOSPÁLOS 1-4

A csapat tagjai: Farkas Gaszton - Gláz Tamás(Hideg 71'), Dr. Kövecs-Máté, Szász Attila, - Bálind Ferenc(Kitl 46'), Dani Tamás(77'), Parázs Benedek, Pánczél István, Horváth Zalán, Háry Péter, Utasi Ferenc (Rákóczi 58')

Csere: Kiss Benedek, Rákóczi János, Kitl Zoltán, Nagy Szabolcs,Hideg István
Gól: Háry

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Videó: www.kecskemetitv.hu

7:40-től a mieink!

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…