Felnőtt futball

Az Ágasegyháza legyőzésével továbbra is vezetjük a bajnokságot

ágasegyháza,megye,kitl,gréczi SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Második tavaszi mérkőzésén is nyerni tudott csapatunk, ezzel továbbra is a tabella élén áll. A télen átalakított Ágasegyháza jól tartotta magát és egészen a mérkőzés végéig nyitott maradt a találkozó.
Gréczi kései duplája azonban végleg eldöntötte a meccset, amivel játékosunk magabiztosan vezeti a góllövőlistát megelőzve az első gólunkat szerző Parázs Benedeket.

Kitl Zoltán értékelése

,,Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, kellemetlen volt az ellenfél, az időjárási viszonyok sem a futballnak kedveztek és ráadásul mi is álmoskásan kezdtünk.
Nagyon örülök, hogy ezen viszontagságos feltételek mellett is győzni tudtunk. Szezon eleji volt még a formánk és dekoncentráltak voltunk elől. Kapus poszton ismét kiváló teljesítményt nyújtottunk, sajnálom a bekapott gólt, de  a végére kijött az erőfölényünk és ezt gólokban is számszerűsíteni tudtuk.
Fél szemmel az üldözőnket is néznünk kell. Ha el akarjuk érni a céljainkat sokkal egységesebbnek kell lennünk és még keményebben kell dolgoznunk. Két győzelemmel kezdtünk, meg kell tartanunk ezt az alázatos hozzáállásunkat a szezon végéig."
 

Megyei II. Észak 16. forduló
2023.03.11 - 14:30
Kecskemét, Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
SC HÍRÖS-ÉP - ÁGASEGYHÁZA SE 4-1

A csapat tagjai: Farkas Gaszton - Dr. Kövecs Máté, Kiss Benedek, Horváth Zalán, Szász Attila - Dani Tamás, Gréczi Gábor, Parázs Benedek - Pánczél István, Háry Péter, Szakter Máté
Csere: Kitl Zoltán, Mécs Gergely, Nagy Szabolcs, Maczelka Gábor, Balog Ferenc
Gól: Gréczi 2, Parázs, Balog

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…