Felnőtt futball

Hátrányból fordítottunk Solton a megye II. rangadóján

kitl,felnőtt,megye2,solt SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Április 1-én fontos rangadóra utazott csapatunk Soltra. A két listavezető találkozott egymással, ahol az volt a tét, hogy amelyik csapat nyerni tud, az lépés előnybe kerülhet a másikkal szemben. A Soltiak kerültek előnybe a 26. percben, de Kiss Beni révén gyorsan egyenlíteni tudtunk. Ezután sikerült a hazaiak fölé kerekedni mezőnyben, ami a 80. percben kiharcolt és értékesített büntetőnek köszönhetően meg is hozta a gyümölcsét. A mieink sokat tettek a győzelemért és nagyot küzdve megérdemelten hozták el a 3 pontot a Megye II. csúcsrangadóján.

Kitl Zoltán értékelése

,,Természetesen nagyon örülünk ennek a győzelemnek és ezt meg is kell ünnepelni, de nekünk soha nem a nagy meccsekkel volt a problémánk, hanem a kiegyensúlyozott teljesítménnyel. Nagyon sokat javult a csapat mentálisan ezért a mai eredményért, mindenki tudta a dolgát és fel voltunk készülve minden eshetőségre. Két játékost is sérülés miatt kellett lehoznom, ennek ellenére megmaradt a csapat tartása és együtt tudtunk győzni. Meg kell tanulnunk folyamatosan egységesnek lenni, ha szintet szeretnénk lépni, fiatal a csapat, de ezáltal fejődő képes is. A cserék nagyon jól szálltak be és mindenki hozta a saját plusz teljesítményét, de az a bajnokságnak nincs még vége, szerdán kupamérkőzés és a szezonból is 8 bajnoki még hátra van. Helyén kell kezelnünk ezt a győzelmet."

Megyei II. Észak 19. forduló
2023.04.01 - 16:30
Solt, Solt Sporttelep
SOLTI FC - SC HÍRÖS-ÉP 1-2

A csapat tagjai: Andrásy Balázs, - Dr. Köces Máté (Mécs 45’), Kiss Benedek, Horváth Zalán, Szász Attila, - Dani Tamás, Nagy Szabolcs (Marozsi 45’), Maczelka Gábor (Horváth 80’), Pánczél István (Balog 45’), Gréczi Gábor (Szakter 20’), Parázs Benedek (csk)

Csere: Kitl Zoltán, Horváth Tamás, Szakter Máté, Mécs Gergely, Marozsi Gábor, Balog Ferenc, Farkas Gaszton

Hajrá HÍRÖS-ÉP! 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…