Felnőtt futball

A hétvége rangadóján sajnos csak egy pontnak örülhettünk

megye2,Kitl,nyarlorinc SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Az első helyről vártuk a Nyárlőrinci rangadót, ami nem indult jól a csapat számára, sajnos hamar vezetést szereztek a hazaiak.  A csapatunk erejét mutatva megfordítottuk a mérkőzést és kimondottan jól játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Viszont nem sikerült lezárni a mérkőzést, ami meg is bosszulta magát, kiegyenlítettek hazaiak. Így döntetlennel záult a rangadó, a következő furdulóban Félegyháza ellen lehet javítani.

Kitl Zoltán értékelése:

,, Mindenképpen győzni szerettünk volna, így kissé csalódottak voltunk annak ellenére, hogy idegenben léptünk pályára. A mezőnyben mi domináltunk, nekünk volt több helyzetünk, de ez sajnos a végeredményben nem mutatkozott meg. Talán, ha többet kommunikálunk és taktikailag is fegyelmezettebbek vagyunk nyerhettünk volna, de ezen már kár elmélkedni. Félidőben két helyen és a taktikában is eszközöltünk változtatásokat. Jól kezdtünk és egy nagyon szép akció végén Horváth Tamás nagyszerű labdájából Gréczi Gábor meg is szerezte nekünk a vezetést, de sajnos túl hamar jött az egyenlítő gól büntetőből. A mérkőzés után az Elnök úr meghívta az egész csapatot egy vacsorára a rezidenciáján, ahol közösen túltettük magunkat a pontvesztésen, és egy még motiváltabb gárdával várjuk a félegyházi mérkőzést."
 

Megyei II. Észak 9. forduló
2022.10.22 - 14:30
Nyárlőrinc, Nyárlőrinc Faragó Mihály Sporttelep
NYÁRLŐRINC LSC – SC HÍRÖS-ÉP 2-2 (1-1)

A csapat tagjai: Farkas Gaszton, Mécs Gergely( Horváth 46’), Kiss Benedek, Marozsi Gábor, Szász Attila (Kitl 81’) - Pánczél István( Török 46’), Dani Tamás, Maczelka Gábor, Parázs Benedek, Gréczi Gábor
Csere: Háry Péter, Andrásy Balázs, Kitl Zoltán, Török Krisztián, Horváth Tamás
Gól: Dani, Gréczi

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…