Felnőtt futball

Szoros mérkőzésen győztünk a Városföld ellen

hirosep,kitl,sallai SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Hétvégén ismét pályára lépett mindkét felnőtt csapatunk és lejátszották első hazai mérkőzéseiket a szezonban. A megye II. a Városföldet fogadta, míg a megye III. a Ladánybenét.

MEGYE II.

Kitl Zoltán játékos-edző

,,Fontos győzelem volt, az ellenfél egy masszív és rutinos játékerőt képviselt. A csapategység kezd össze állni, de még mindig van mit csiszolni rajta. Alapvetően nem volt sok helyzetünk, de a lehetőségeinkből kihoztuk a maximumot elöl és hátul is. Parázs, sok sárgalapos mérkőzés volt, igazi rangadó, ahol mi jobban megbecsültük a lehetőségeinket."
 

MEGYEI II. ÉSZAK
2021.08.28 - 17:00
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum

SC HÍRÖS-ÉP 2 - 1 VÁROSFÖLDI SE

A csapat tagjai: Hajnal Donát - Dr.Kövecs Máté(Utasi 81’), Kiss Benedek, Forgó János(csk), Szász Attila - Laczkó Dávid, Dani Tamás(Kitl 76’), Bálind Ferenc(Tábi 69’), Horváth Zalán(Horváth 69’), Parázs Benedek, Pánczél István( Prikidánovics 59’)

Csere: Utasi Ferenc, Tábi Attila, Prikidánovics Márk, Horváth Tamás, Kitl Zoltán

Gól: Bálind, Dr. Kövecs

MEGYE III.

Sallai Zoltán játékos-edző nyilatkozata

,,Mindenképpen elismerés illeti a csapatot, hiszen óriási erőket mozgósítva fel tudtunk állni kétgólos hátrányból is. A mérkőzés végére, pedig kockáztattunk, meg akartuk nyerni, még támadóbb szellemben léptünk fel, de sajnos két kontrából a végén az ellenfél örülhetett jobban. Összességében egy gólgazdag és élvezetes meccset játszottunk, az ellenfél agresszivitása nem igazán ízlett nekünk, de gratulálok a csapatomnak, mert nagyot játszottak az eredmény ellenére is."
 
MEGYEI III. ÉSZAK
2021.08.29 - 17:00
Kecskeméti Műkertvárosi Sportcentrum
 

SC HÍRÖS-ÉP II. 3 – 5 Ladánybenei LC

A csapat tagjai: Horváth Mihály, Király Sándor, Horváth Tamás, Botos Krisztián, Ivaskó Szabolcs, Lantos Henrik(csk), Szabó Gábor, Torbavecz József, Homola József, Gyebnár János, Kecskés Milán

Csere: Patai László, Priskin Róbert, Sallai Zoltán, Erdei László, Takács Dávid, Székely Zsolt

Gól: Lantos, Takács, Király

Hajrá HÍRÖS-ÉP!

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…