Felnőtt futball

Jól sikerült a főpróba

megyei SC Hírös-Ép

A Pest megyei I. osztályban szereplő Törteli KSK elleni győzelemmel hangolódik megye II-es csapatunk a jövő vasárnapi Magyar Kupa mérkőzésre!
 
Kitl Zoltán, játékosedző így értékelte a találkozót:
,,A felkészülés javában zajlik, ez volt az utolsó erőpróbánk a hazai kupamérkőzés előtt, de még formálódik a csapat. Nagy változásokon ment túl a keret, hiszen próbáltunk fiatalítani a gárdán. Voltak távozóink, de úgy érzem az érkező fiatalok kellő potenciállal rendelkeznek ahhoz, hogy meghatározó kezdő játékosokká váljanak. Az elmúlt két hétben a védekezésé volt a főszerep, ezt a higgadt defenzív játékot kértem mindenkitől. A fiatalos lendület és a kellő alázat megfelelő képet adott az elmúlt két hét munkájáról. Külön ki szeretném emelni, hogy 5 ifistával is sikerült ilyen eredményt produkálni, ami bizakodásra ad okot.  Mostantól csak a Magyar Kupára koncentrálunk és megpróbáljuk kihozni magunkból a maximumot, ahogyan ez a mai mérkőzésen is sikerült."
 

Törteli KSK (Pest megye I. osztály) – SC HÍRÖS-ÉP 1-3

Összeállítás: Borbély - Horváth, Dócs, Kiss, Botos (Farkas 46’) - Faragó, Sudár (Szél), Rékasy, Kitl, Laczkó (Takács) – Lantos
 
Gólszerzők: Faragó, Lantos, Szél

 

Következő találkozó

Magyar Kupa 1. forduló
SC HÍRÖS-ÉP - Bácsalmási PVSE
2020.08.02. 17:00 óra
Kecskemét, Műkertvárosi Sportcentrum
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…