Felnőtt futball

Izgalommentes siker

kovrig,megyei

Maczelka újabb mesterhármasa.

Úgy kezdett az SC Hírös-Ép csapata a soros bajnoki találkozóján, ahogy azt elvártuk a srácoktól. Azonnal magukhoz ragadták a kezdeményezést és komoly nyomás alá helyezték Kocsis kapuját. A nyárlőrinci kapus először 13 perc után kapitulált, amikor Kovrig szabadrúgásból egy gyönyörű lövéssel vette be a kapuját. Nem álltak le a hírös városi legények, egy szöglet után Varga emelte rá a kipattanót és duplázta meg az előnyt mindössze 19 percnyi futball után. A játék képe ezután sem változott, kicsit felborult a pálya és nagy nyomást helyezett a vendégekre hazai együttes. A vendég védelem újabb hibáját kihasználva a 30. minutumban Maczelka csapott le a labdára és a tizenhatos vonaláról helyezett jobb alsó sarokba. A szünetig hátralévő negyedórában nem változott az eredmény, azonban abban is biztos volt mindenki, hogy látunk még gólt.

Hét perccel a pihenő után újra Maczelka volt eredményes, aki alig 2 perccel később már mesterhármasnak örülhetett. Friss igazolásunk alig nyolc nap alatt hatszor, míg a nálunk lejátszott 6 mérkőzésén összesen már tizenegyedik alkalommal volt eredményes. Az ötödik gólunkat követően egy kicsit megállt a játékunk, kiegyenlítettebbé vált a küzdelem, és a vendégek erőfeszítéseit a lefújás előtt siker koronázta, hiszen Németh révén megszerezték a szépítő találatukat. Sima győzelem, újabb három pont, és önbizalommal telve vághatunk neki az előttünk álló rangadóknak.

SC Hírös-Ép – Nyárlőrinci LSC 5-1 (3-0)

SC Hírös-Ép: Borbély – Forgó, Kovrig, Maczelka (Borsos 60.), Lantos, Ronkó, Varga, Tóth (Al-Dahan 82.), Király (Horváth V. 74.), Botos (Kövecs 77.), Horváth T.
Vezetőedző: Kovrig Ákos

Nyárlőrinci LSC: Kocsis – Bálint (Bali 60.), Golovics, Böde, Kulcsár, Nyúl, László (Túri 60.), Németh, Lakatos (Torbán 46.), Mohácsi, Kővári
Vezetőedző: Kemenes György

gsz: Kovrig (13.) Varga (19.) Maczelka (30., 52., 54.), illetve Németh (89.)

Sárga lap: Király (73.), Kovrig (85.), illetve Bali (63.)

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…