Felnőtt futball

Ismét elsöprő győzelmet aratott az SC Hírös-Ép

megyei,kurucsai,pelikan,keresztes,kovrig

Verőfényes napsütésben, labdarúgásra tökéletes időjárásban kezdődött a mérkőzés. A sérült Kovrig és Visinka nélkül pályára lépő hírös városi együttes a kezdő sípszót követően azonnal támadólag lépett fel, és igyekezett minél hamarabb eldönteni a három pont sorsát. Az 5. és 14. perc között szerzett három hazai találattal gyakorlatilag a fontos kérdésekre meg is kapták a kilátogatók a választ, így a folytatásban csak a gólkülönbség mértéke volt csak kérdéses. A rendkívül sportszerű mérkőzésen a vendég együttesnek csak felvillanásai voltak, de igazán komoly veszélyt nem jelentettek a kecskemétiek kapujára. Szépségdíjas találatokat is szereztek a vendéglátók, akik a félidő végéig négy gólig jutottak, a mérkőzés befejezésekor pedig 7-0-át mutatott az új lelátóhoz hasonlóan „debütáló” eredményjelző.
A forduló további mérkőzései közül a Solti FC hazai pályán 3-1-es győzelmet aratott az Ágasegyháza csapata ellen, így az SC Hírös-Ép továbbra is a tabella második helyét foglalja el négy ponttal lemaradva az egy találkozóval többet játszó Solt mögött.

A következő mérkőzés április 8-án, szombaton 16:30 órai kezdettel lesz, amikor is a Dunavecse gárdájához látogatnak Balláék.

SC Hírös-Ép – Tass KSE 7-0 (4-0)

SC Hírös-Ép: Pelikán – Dunai (Kurucsai 46.), Torbavecz, Sallai (Csorba 57.), Balla, Dócs, Hajda, Kürtösi (Keresztes 74.), Gudmon, Mojzes, Horváth
Vezetőedző: Kurucsai Milán

Tass KSE: Molnár - Sebestyén, Aczél, Havasi, Vizeli, Szabó Márk, Bognár (Molnár 46.), Herczegh (Tóth H 46), Csiklya (Simon 74), Ferenczi (Szabó Máté 86.), Gyökeres
gsz: Mojzes (5)., Balla (13., 14., 25.) Dócs (55.) Kurucsai (69.) Kürtösi (71.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…