Felnőtt futball

A listavezető otthonából hozta el a kettes csapatunk a három pontot!

parázs,megye3,megyeifoci,győzelem SC HÍRÖS-ÉP Egyesület

Egyre erősödik és kezd összeállni a Parázs alakulat, hiszen múlt héten és most is az aktuális listavezetőt tréfálta meg tartalék csapatunk. Óriási küzdésről téve tanúbizonyságot, hatalmas gratuláció mellett olvashatjuk Parázs Benedek beszámolóját, hogyan élte meg a mérkőzést a kispadról.


Beszámnoló:

Nagyon értkékes három pontot szereztünk. A listavezető Ladánybenéhez látogattunk hétvégén. Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű feladatunk, de a srácok motiváltak és elszántak voltak. Úgy mentünk
fel a pályára, hogy meg akartuk szerezni a három pontot. Ennek ellenére kicsit álmoskásan kezdtünk és az első 10 percben több komolyabb helyzetet alakított ki az ellenfél. Szerencsére ezután tudtunk váltani és az első félidő további etapját mi domináltuk. A második félidő elején vezetést szereztünk és ezt nem engedtük ki a kezünkből. Szervezetten védekeztünk és többször is lezárhattuk volna a mérkőzést. Ennek volt köszönhető, hogy a hazai csapatnak az utolsó 5 percben kétszer is volt lehetősége kiegyenlíteni, de egy csapatként egymást segítve kivédekeztük. Gratulálok a csapatnak a hiszen ez a harmadik mérkőzésünk volt egymást követően, ahol nem veszítettünk. Hatalmas bravúr a győzelem mellett, hogy a legtöbbet betalált csapatot tudtuk lenullázni. Jó szériába vagyunk és ezzel az energiával szeretnénk tovább dolgozni. A héten Kerekegyháza kettes csapatát fogadjuk vasárnap a Műkertvárosi Sportcentrumba. Szeretnénk megtartani három meccse tartó veretlenségünket és tovább menetelni felfelé a tabellán.
Meccsnap:2023.10.29.
13:30
Sc Hirös-Ép II- Kerekegyháza II

A mérkőzés jegyzőkönyve és az aktuális tabella az alábbi linken érhető el:
https://ada1bank.mlsz.hu/match?itemId=1874650&evad=61&szervezet=1&verseny=27422&fordulo=9

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…