Felnőtt futball

Győzött a papírforma

megyei,kitl SC Hírös-Ép

Augusztus első vasárnapján felnőtt együttesünk számára elkezdődött a szezon. A Magyar Kupa 1. fordulójában fogadtuk a megyei 1. osztályban szereplő Bácsalmási PVSE csapatát.
 
A találkozót megelőzően egy perces fejhajtással emlékeztek meg a csapatok az elmúlt hetekben elhunyt Hájer Sándor előtt.
 
Természtesen a magasabb osztályból érkező ellenfelünk volt a mérkőzés esélyese, mely felől az első negyedóra tapogatózó játékát követően nem lehetett kétsége a Műkertvárosi Sportcentrumba kilátogatókank. A félidő közepére két gólos előnyre tettek szert a vendégek, majd az ivószünetet követően könyörtelenül használták ki csapatunk bizonytalanságait és további négy találattal terhelték meg kapunkat. A második játékrészre Kitlék rendezték a soraikat, valamint a cserék jól szálltak be a mérkőzésbe és Ronkó révén a szépítő találatot is sikerült megszerezni. A Bácsalmási PVSE megérdemelten jutottt tovább a következő fordulóba.

Csapatunk számára két hét múlva Kunszálláson lesz lehetőség a javításra, a megye II-es bajnokság nyitányán.

Kitl Zoltán, csapatunk játékosedzője így értékelte a találkozót:

,,Gratulálok a volt munkatársamnak Igor Teszlicsnek, nagyon jól felkészítette a csapatát, mind taktikailag, mind erőnlétileg. A félidőben azt kértem a játékosoktól, hogy ne túléljék a második félidőt hanem megéljék. A cserék jól szàlltak be és tudom sovány vígasz, de a második félidőt sikerült megnyernünk. A bajnokság még nem kezdődött el, van időnk rendezni a sorokat és én továbbra is maximálisan bízom a csapatban."


Magyar Kupa 1. forduló
SC HÍRÖS-ÉP - Bácsalmási PVSE 1-6 (0-6)
SC HÍRÖS-ÉP: Borbély - Dr. Kövecs, Botos, Dócs, Horváth (Tóth) - Rékasy, Kitl, Sudár (Ronkó) - Faragó, Lantos, Szabó (Laczkó)
Gólszerzők: Ronkó (70') illetve, Sőreg (16', 40', 42'), Benkő (22'), Körmöci (43'), Plichta (46')
 
Hajrá HÍRÖS-ÉP!
 

Videó

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…