Felnőtt futball

Edzőmérkőzések beszámolói

kerteszzoltan,kurucsai,megyei

Kertész Zoltán a Nyárlőrinc elleni edzőmérkőzés kapcsán az alábbiakat jegyezte meg:
Az első találatra a 25. percig kellett várni, amikor is a vendégek támadója egy jól eltalált lövéssel 16 méterről vette be a kapunkat. A félidő hátralévő részében Kürtösi révén több lehetőségünk is adódott az egyenlítésre, azonban egyikkel sem tudtunk élni.
A folytatásban nagyobb lendülettel létünk pályára, nyomást helyeztünk ellenfelünkre, akik kontrákra alapozták a játékukat, és ezt kihasználva növelték kétgólosra az előnyüket. A kétgólos hátrány sem zökkentette ki csapatunkat, több szögletet is rúghattunk és a 71. percben Visinka passzából Kurucsai volt eredményes. A szépítést követően is támadásban maradtunk és egy újabb szöglet utáni kavarodást kihasználva Csorba egy lapos lövéssel egyenlített. A játék képe bizakodásra ad okot, többször tudtunk meglepetést okozni, és az eredmény lehetett volna kecsegtetőbb is. Reméljük ezzel a mérkőzéssel a két klub között fennálló jó kapcsolatot ápoljuk tovább.

Kurucsai Milán összefoglalója az utóbbi edzőmérkőzésekről:
Mindhárom mérkőzést nagyon hasznosnak ítélem meg. Úgy gondolom ezen a szinten ezek az edzőmeccsek jóval hasznosabbak az esti, késői órákban végzett edzéseknél, ezért is igyekeztünk minél több ilyet lekötni. Minden alkalommal magasabb osztályú csapatok ellen léptünk pályára és a fizikai terhelés mellett sok olyan dologra is fény derült, melyeket igyekeznünk kell kijavítani a tétmérkőzésekre. Nagyon sok új játékos érkezett és a legutóbbi, Kiskunfélegyháza elleni meccsen már mindenki játszott is. A találkozókon kiderült, hogy a csapat magasabb osztályú ellenfelekkel szemben is képes ötletes és helyenként látványos támadójátékot játszani, remélem ez azt jelenti majd, hogy vasárnap délutánonként szívesen jönnek ki az emberek megnézni bennünket. Ha a védekező játékon tudunk csiszolni egy kicsit, talán még a magasabb osztályban is eredményesek lehetünk. Több mint három hét van még az első bajnoki mérkőzésig, van tehát lehetőségünk gyakorolni. Legközelebb szerdán 19:00-kor a Jakabszállás csapatát fogadjuk a Műkertvárosi Sportcentrumban.

A meccsek: Hirös ÉP - Nyárlőrinc 2-2, Hirös ÉP - Kerekegyháza 3-7, Hirös ÉP - KHTK II. 2-6

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…