Felnőtt futball

Dunavecsén sem botlott az SC Hírös-Ép

megyei,kurucsai

A forduló előtt hetedik helyen álló Dunavecsei SE csapatához látogatott a bajnoki címre hajtó hírös városi együttes. A továbbra is sérült Kovrig és Visinka nélkül pályára lépő kecskemétiek
a két együttes őszi találkozóján aratott 8-1-es siker ellenére nem számítottak sétagaloppra. Az első félidő a várakozásoknak megfelelően SC Hírös-Ép fölényben telt, azonban mindösszesen egy sárga lap került a jegyzőkönyvbe, így döntetlen állással vonulhattak pihenőre a csapatok. Sokáig a második játékrészben sem koronázta siker Balláék mezőnyfölényét, azonban Sallai 71. percben szerzett vezető találatát követően 10 perc alatt még három alkalommal zörgött a hazai háló, így a befejező tíz perc már csak formalitás maradt. Realizálta tehát a papírformát a kecskeméti csapat, s továbbra is tartja jó formáját.

A bajnoki címért zajló versenyfutásban ellenlábas Solti FC idegenben 1-1-es döntetlent ért el a Ladánybenei LC vendégeként, így az SC Hírös-Ép bár a tabella második helyét foglalja el jelenleg, azonban a Solt pontvesztésének köszönhetően vesztett pontok tekintetében jobban áll riválisánál.
A csapat következő mérkőzése április 14-én, pénteken 16:30 órai kezdettel lesz, amikor is az Ágasegyháza együttesét fogadja a Műkertvárosi Sportcentrumban Kurucsai Milán együttese.

Dunavecsei SE - SC Hírös-Ép 0-4 (0-0)
Dunavecsei SE: Sándor – Varga, Kluka (Benkovics 65.), Dankó, Csonka, Szabados (Verbóczki 81.), Cseke, Tóth (Mihók 56.), Kasza (Liptai 84.), Nagy T. Nagy Z.
SC Hírös-Ép: Pelikán – Dócs, Dunai, Torbavecz, Balla (Kertész 84.), Mojzes, Balázs (Kothencz 81.), Sallai, Hajda (Kurucsai 55.), Horváth, Kürtösi
Vezetőedző: Kurucsai Milán
gsz: Sallai (71.), Balla (72.), Kürtösi (75.), Dunai (80.)

Megosztás!

Kapcsolódó oldalak

Vereség Hartán


Továbbra sem megy idegenben felnőtt vármegye…